Widok

salon Langoria Gdańsk-pytanie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy dziewczyny które mierzyły tam suknie mogą napisac jakie są ceny???Takie orientacyjne widełki:)Bo upatrzyłam tam parę pięknych sukien i nie wiem czy byłoby mnie na nie stać. Nie jestem z Trojmiasta wiec chciałabym wiedzieć czy bedzie mnie stac i wtedy przyjechac.Interesuje mnie kolekcja Angel 2011. Aha i czy w razie czego można suknie wypozyczac i jaka cena:)

Z góry dzieki!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spróbuj napisać maila do salonu.

Ja tak zrobiłam z Madonną bałam się, ż enie będzie mnie stać to napisałam maila z wybranymi modelami i panie mi szybko odpowiedziały:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam jakoś w listopadzie i np suknia angel giovani kosztowała 4.000zł. Inne suknie które przymierzałam to od 2 tys wzwyż. A jak reszta sukien cenowo, to się nie interesowałam. Ale zapewne od 2 tys wzwyż.
Ja przymierzalam :) moja suknia kosztowala tam 3500 zl , nie jestem z trojmiasta tylko z Zielonej Gory, z ciekawosci sprawdzialam ceny u siebie okazalo sie ze maja ,,moja'' suknie za 2900. Wypozyczenie to 60 % wartosci sukni,z tym ze placisz calosc za suknie i esli nie jest zniszczona to zwracaja ci 40 %
moze i sa wysokie ceny w tym salonie, ale jakosc GWARANTOWANA!!
maja mega oryginalne suknie i swietna obluge pani Pracujacej tam oraz stylistki - super. moja suknia kosztuje akurat 3000zl ale JEST CUDOWNA!!!!!! BRUNI;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, ja mam suknie z tego salonu kosztowala 3200 zł, chce ja sprzedac za bardzo male pieniazki zapraszam moze akurat sie spodoba :)
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-biala-suknia-sprzedam-prawie-zadarmo-goraco-zapraszam-t220005,1,11.html
ZADOWOLONA a bedziesz chciala sprzedać suknie??Bo ja ja mierzylam i tez jestem zachwyona.A jaki kolor kupilas bialy czy ecru???
ja kupiłam za 3000zł:)
może jeszcze dodam, że Lucienne :)
Witam
Byłam w tym salonie w ten czwartek
Model z poprzedniej kolekcji BERLIN za 2850, Agora 11-08 z tej kolekcji za 3700. A wypożyczenie jak pisano 60 % wartości ceny.
moja agora -11-21 model, 3600 plus torebka 300, buty 240 szal 250. obsluga genialna, krecilam nosem po zamowieniu jeszcze kilka razy zmienialam szal bolerko bolerko szal i wszystko bylo ok ;) polecam !
będziesz miała torebkę do sukni?
11-21 a to ta... niesamowita jest ta suknia! tylko ja zbyt krągła w biodrach na nią byłam, będziesz miała w tym "gołębim kolorze"? czy w innym szyjesz?
Dzis odebralam, dokladnie golebia na zdjeciu wyglada jak blekitna a jest megacstalowa na zywo. Bardzo mi sie podia, wygodna w chodzeniu mam tez torebke do komplety. No I dziekuje za mile slow a !!
juz odebrałaś? to kiedy masz ślub?

ciekawa jestem jak ona wygląda na "żywej osobie":)
podaj mi maila to wysle ci po slubie zdjecia, bo te z salonu sa takie malo widoczne robione telefonem, zalezy kiedy masz slub, moge te z telefonu tez wyslac, nie ma problemu.
ja mam slub 13 maja, pierwsza przymiarke mialam w lutym, i wczoraj odbior :)
jeśli jesteś zainteresowana kolekcją Agnes to mogę polecić salon w Kościerzynie "Pani Młoda". Byłam tam w tym roku mają o wiele tańsze suknie Agnes niż w Tójmieście. Tylko zadzwoń wcześniej i upewnij się czy mają kolekcję 2011 i umów się na przymiarkę. Ja akurat sukni tam nie kupiłam ale za to miałam możliwość porównania cen w stosunku do gdańskich salonów. pozdr
Przepraszam pomyliłam suknie Agnes z Angel:) No ale i tak możesz zadzwonić i zapytać się czy mają taką kolekcje. Powodzenia w poszukiwaniu
do góry