Widok

salon Magda z Wejherowa?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich,

Nie sprawdziłam tego osobiscie, ale mam namiary na salon sukien Magda w Wejherowie, czy ktos moze zna.....?
Prosze o informację...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam, P. Magda to raczej robiła biznes w czasach komuny, a teraz już nie nadąża, po prostu modele ma bardzo klasyczne i te ktore już wyszły z mody. Już szybciej polecam salon przy ul. Sienkiewicza W Wejherowie, szyja za tą sama cenę a i doradzą, uszyja Ci każdą jaką zechcesz
Dziękuje bardzo za te informację.
mi też sie wydaje, ze trochę nie ciekawe ma te sukienki, faktycznie salon a raczej salonik jest dośc długo w Wejherowie i kojarzy sie mi jakośz zeszłymi czasami
Kupiłam tam za to takie sztuczne różyczki do włosów bo nigdzie nie mogłąm takich znaleźc
jesli chodzi ten salon, to rzecz ktora mi sie movcno rzucila w oczy to szarosc sukienek wiszacych w nim, jakos nie zacheca to ani do kupna ani do wypozyczenia jak sie widzi te mocno zakurzone sukienki
A ja w tym salonie z kolei zakupiłam swego czasu fajny niedrogi diademik na głowe także ja polecam bo z tego co widziałam jest tam ogromny wybór jeśli chodzi o dodatki (stroiki, kwiatki itp.) ale jęsli chodzi o sukienki to nie mam zdania.PA

Inne tematy z forum Wejherowo

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

do góry