Widok

salon Mago-Sopot

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny,

Czy ktoras z Was ma moze telefon do salonu fryzjerskiego Mago w Sopocie przy al. Niepodległosci?

pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdy wpisalam w przegladarce Salon Mago Sopot - pierwsze mi wyskoczylo - anna mucha nago..... ;)

image
image
Mago Zaklad Fryzjerski Urbanska M. al. Niepodleglosci 058-551-54-65, 550-41-61, 550-71-34, 551-24-19. 551-24-71

image
image
Moglo byc bez zbednych zgryzliwosci, ale dzieki ;)

pozdrawiam!
zadna zgryzliwosc, po prostu napisalam co mi wyskoczylo na googlach po wpisaniu Mago (same strony nago- mandaryna nago, mucha nago.....) to nie bylo zlosliwe :)

image
image
Witam, zdecydowanie odradzam ten salon. Byłam w szoku, dawno nie wiedziałam takiego braku profesjonalizmu - nieporadna fryzjerka stale mówiła, że należy używać b. małą ilośc szamponu (?), następnie "walczyła" z modelowaniem, a ponieważ nie potrafiła wyciągnąć włosów na koniec je prostowała, finał był taki, że za modelowanie włosów do ramion zapłaciłam 85 zł. Po wyjściu fryzura po prostu "rozleciała się", włosy były niedomyte, jakiś koszmar!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja dziś byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona.
Kolor rewelacyjny, piękne cięcie, przemiła atmosfera i przesympatyczna pani Asia. Szczerze polecam !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Korzystam od 2007 r. i nie ja jedna. To o czymś świadczy. Do Mago mam ok. 100 km :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra lokalizacja. Łatwo do niego trafić z każdego miejsca w Sopocie. Znajduje się przy Al. Niepodległości 688/1. Salon jest efektownie urządzony. Pracują tu jedni z lepszych specjalistów w mieście. Salon z pasją.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6