Widok

salony sukien w wejherowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy slyszalyscie cos o tym ze w wejherowie mozna kupic takie same sukienki jak w gdyni tylko ze tansze??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest w w-wie jeden fajny salon MAGDA super babeczka fajne sukienki mozna wypozyczyc od 400-800 zł albo szycie na miare wg wlasnego projektu 990 zl
Polecam, sama stamtad bede miala

image
image
ja juz wybralam sobie w gdyni ale mama mnie meczy zebym jeszcze sie rozejrzala bo w sumie ta z gdyni nie jest tania!a gdzie dokladnie jest tez salon?masz moze zdjecie sukienki jaka wybralas?
podam strone http://www.salonmagda.pl/

image
image
ja nie mam zdj sukni bo dopiero mysle nad jej wygladem :)

image
image
http://www.weselisko.com.pl/bj/4.htm
no i w wejherowie chyba są tylko te dwa :)

image
image
ja tez polecam tą Magde:) Moja siostra szyła tam swoja suknie, i ja mimo że mam jeszcze troche czasu to raczej też bede tam brala - wg. własnego wzoru, fajne warunki, przystepne ceny i obsługa miła
Ja szyłam sukienkę w Salonie Bj, na sienkiewicza,wg projektu sukienki Lissa Fera, Demtrios. sukienka była identyczna, sliczna (tyle że bez metki firmowej), a po slubie slubieoddałam spokojnie sukienkę. Koszt całości (w tym bolerko, welon i naszyjnik) - 900 zł. sama sukienka w salonie - 3600 zł, wypozyczenie z zsalonu firmowego - 1600 zł,a ja ją miałam za 900 zł

polecam gorąco, naprawde warto
image
image
Hej
Ja szyje sukienke w salonie Bj za 1200zł(w tym welon, rękawiczki), w maju mam pierwszą przymiarkę. Obsługa bardzo miła, nie trzeba się umawiac. Wybór w sukienkach mają bardzo duży.Polecam
pozdrawiam
Sylwia
Ja też szyję w Wejherowie, ale nie w salonie Magda tylko w tym 2-gim na ul Sienkiewicza o ile dobrze pamiętam nazwę ulicy. Przesympatyczna Pani, ślicznie szyje - sprawdzone na mojej siostrze :).

image
ja bylam w salonie Magda i powiem szczerze,ze nie podobaly mi sie sukienki ani obsluga...sukienki byly poplamione,brudne i prujace sie....kobieta rozmawiala ze mna jakby chciala sie mnie jak najszybciej pozbyc albo miala mnie w d ...nie polecam tego salonu...
ja szyje sukienke na sienkiewicza w bj..atmosfera mila i panie sa do Waszej dyspozycji ..szyja sukienki z projektu,ktory klientki przyniasa i doradza..ja za swoja kiecke (bolerko,welon,podusie na obraczki oraz halke )place tylko 1200zl a w innym salone bylm za to wszystko zaplacila ok 3 tys lub wiecej
sluchajcie dziewczyny, a w tych salonach o ktorych mowicie, to jest tak ze moge np przyniesc im zdjecie mojej wymarzonej sukienki( z kolekcji matei de facto, ale na kupno mnie nie stac) i one ja uzyja identycznie? jestem z rumi wiec mi wejherowo tez by pasowalo :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
tak mozna tak - zanosisz im zdjecie i mowisz TAKĄ CHCĘ a oni mówią TAK JEST! :) i powinni uszyc taką jak sobie zamarzysz

image
image
:) a orientujecie sie jakie sa mniej wiecej ceny? wiem ze to zalezy od sukieki itp,ale zastanawiam sie czy lepiej uszyc czy kupic od kogos.weszlam wlasnie na strone z tymi sukniami z bj. sa wlasnie takie jakei mi sie podobaja :)

w BJ cen nie znam, ja szyje w Magdzie (moje wszystkie kumpele są bardzo zadowolone) i tam jest tak: za wypozyczenie 400-800 zł a za uszycie wg wlasnego projektu 990 zł

image
image
no to i tak malo :) a wiesz juz ile sie czeka na sukienke i kiedy wypadaloby sie do nich zglosic?( ja mam jeszcze duzo czasu,ale pytam zeby sie nastawic jakos :) )

mi powiedziala ze 2 m-ce przed slubem mam przyjsc wtedy jeszcze raz pomierzymy gorseciki wybierzemy kroj spodnicy, ona mnie pomierzy ze wszystkich stron :)

image
image
a wiesz juz doladnie jakie krój byś chciala? ja sobie tak mysle jak mam slub w czerwcu to tak na pierwszy rekonesans pojde do nich w lutym :)

no mniej wiecej juz wiem jaki chce gorsecik, i mniej wiecej (ale raczej mniej) jaką spodnice ale mam jeszcze troche czasu i narazie przegladam mnostwo zdjec slubnych - naszych forumek, na allegro na innych stronach i czerpie inspiracje :) poki co spadam do pracy, wiecej pytan - odpowiem pozniej :)) pozdrawiam i milego dnia

image
image
ja próbowałam kupić z drugiej ręki i było naprawdę ciężko (choć rozmiar mam normalny)
objeździłam wszystkie salony (łącznie z Wejherowem) i fakt tam suknie są tańsze, ale jednak zdecydowałam się na salon z Gdyni
pozdrawiam
Ja będe płacic około 1700 zł za suknię, która wymaga sporo roboty i materiału. Nie mogłam jej nigdzie kupić, tylko w Warszawie lub Katowicach, więc szycie to najlepsze wyjście. Zaliczkę płaci się 150 zł lub 200 zł. Fakt, że zawsze jest jakieś ryzyko, że nie wyjdzie tak super jakby się chciało, ale ja myślę, że będzie ok.

image

Inne tematy z forum Wejherowo

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

do góry