Widok
Ja szyłam sukienkę w Salonie Bj, na sienkiewicza,wg projektu sukienki Lissa Fera, Demtrios. sukienka była identyczna, sliczna (tyle że bez metki firmowej), a po slubie slubieoddałam spokojnie sukienkę. Koszt całości (w tym bolerko, welon i naszyjnik) - 900 zł. sama sukienka w salonie - 3600 zł, wypozyczenie z zsalonu firmowego - 1600 zł,a ja ją miałam za 900 zł
polecam gorąco, naprawde warto
polecam gorąco, naprawde warto
ja bylam w salonie Magda i powiem szczerze,ze nie podobaly mi sie sukienki ani obsluga...sukienki byly poplamione,brudne i prujace sie....kobieta rozmawiala ze mna jakby chciala sie mnie jak najszybciej pozbyc albo miala mnie w d ...nie polecam tego salonu...
ja szyje sukienke na sienkiewicza w bj..atmosfera mila i panie sa do Waszej dyspozycji ..szyja sukienki z projektu,ktory klientki przyniasa i doradza..ja za swoja kiecke (bolerko,welon,podusie na obraczki oraz halke )place tylko 1200zl a w innym salone bylm za to wszystko zaplacila ok 3 tys lub wiecej
ja szyje sukienke na sienkiewicza w bj..atmosfera mila i panie sa do Waszej dyspozycji ..szyja sukienki z projektu,ktory klientki przyniasa i doradza..ja za swoja kiecke (bolerko,welon,podusie na obraczki oraz halke )place tylko 1200zl a w innym salone bylm za to wszystko zaplacila ok 3 tys lub wiecej
sluchajcie dziewczyny, a w tych salonach o ktorych mowicie, to jest tak ze moge np przyniesc im zdjecie mojej wymarzonej sukienki( z kolekcji matei de facto, ale na kupno mnie nie stac) i one ja uzyja identycznie? jestem z rumi wiec mi wejherowo tez by pasowalo :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no mniej wiecej juz wiem jaki chce gorsecik, i mniej wiecej (ale raczej mniej) jaką spodnice ale mam jeszcze troche czasu i narazie przegladam mnostwo zdjec slubnych - naszych forumek, na allegro na innych stronach i czerpie inspiracje :) poki co spadam do pracy, wiecej pytan - odpowiem pozniej :)) pozdrawiam i milego dnia
Ja będe płacic około 1700 zł za suknię, która wymaga sporo roboty i materiału. Nie mogłam jej nigdzie kupić, tylko w Warszawie lub Katowicach, więc szycie to najlepsze wyjście. Zaliczkę płaci się 150 zł lub 200 zł. Fakt, że zawsze jest jakieś ryzyko, że nie wyjdzie tak super jakby się chciało, ale ja myślę, że będzie ok.