Widok
salony w wejherowie i oklicach
witam wszystkich .....chcialam Was zapytać jak tam poszukiwania sukienek ślubnych i jakie możecie doradzić salony w wejherowie albo okolicach .....ja jak narazie zagladalam na stronki internetowe ..... jestem pod wrazeniem salonu Aspena był ktoś może tam juz....czytalam na innym watku jakies wzmianki ale do konca nie wiem jakie tam maja sukienki.??..od kogos slyszalama ze poziom jak w jakims większym mieśćie ale nie wiem bo na stronie brakuje zdjęć:(czekam na opinie i jak tam wyglada cenowo bo gdynia mnie przerazila sukienki po 4000 tysiace jej straszne ceny maja w gdynii ...a o innych salonach nie czytam zbyt dobrze ....ewentualnie BJ jeszcze ale kolezanki tam szukaly sukienki i tez podzielone zdania ale odradzaja a w rumii albo w redzie cos sie znajdzie?? czekam na relacje
..jeśli jeszcze nie byłaś to zajrzyj...polecam ten Salonik....ja chyba tam bede miala sukienke ....na 99,99% jeszcze chcialam sie w gdynii rozejrzec ale jak piszesz ze maja tam takie ceny to sie zastanawiam czy ma to sens.....w Aspenie moim zdaniem suknie pierwsza klasa a cenowo jest bardzo przystępnie.....pani miła salon rzeczywiscie poziom ma a przymierzalnia jest ogromna nie wiem czy nie wieksza od niektorych salonów hehe.....ale polecam naprawde jeszcze możesz zajrzeć do BJ jest niedaleko ale nie wiem czy zostaniesz zauwazona...ja niestety czekalam i czekalam i nikt nie zapytal czy pomoc wiec zrezygnowalam i na innych watkach dziewczyny mowia ze pani czesto ma kiepski dzien......ale zajrzec mozna heh moze trafisz na lepszy dzionek pozdrawiam i powodzenia a jak dokladnie w gdynii obsługa ...panie cos doradzaja??