Widok

sam nie wiem

Zaczynam chyba odczuwać samotność która powoli zaczyna uwierać jak kamień w bucie .
Zapewne coś o sobie , jak napisze to odstraszę ale co tam , 50 lat stetryczały , nudny , co by tu jeszcze coś tam potrafię zrobić od wielkiego dzwonu , wygląd masakryczny.To chyba tyle.
mogę podać e-maila , tylko nie wiem czy to ma sens.Chyba , ze się zaloguję . to za chwilę w dodatku.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wystarczy kliknąć w nicka i poleci na pocztę.
to jakby tyle
pozdrawiam
Fenicjanina poznaliśmy i na pewno nie jest stetryczały. Szanowne Panie warto poznać tego Pana.
Powodzenia :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoja skromność to duży plus oczywiście do czasu jak znajdziesz ofiarę he he a tak poza tym to przesilenie wiosenne i nie panikuj pomyśl czy wybranka pozwoli ci siedzieć do 3 nad ranem, czy będziesz mógł pospać do 12....czy znowu potrzebujesz zostać tragarzem, kierowcą, sponsorem, gospodynią i złotą rączką ...tylko spróbuj odmówić, życie piękne jest i bez problemów
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
O nieeee!!!! Fenicjan, zabraniam Ci tak pisać;) Nie prawda jest to co napisał!!!:)

Także, Fenicjan to super facet - absolutnie nie stetryczały skoro do 3 z nami na imprezie się bawił;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Chętnie poznam tego stetryczałego 50-latka
Tylko żeby się nie skończyło na chęciach @kate, uderzaj jak w dym !!

M , robisz mi reklamę ?? zaraz zacznę się bać :D
pozdrawiam
Nie bój się nie bój. Wiem jak jest samemu a czas ucieka nieuchronnie dlatego jeśli jest okazja trzeba ją choć próbować złapać.
A gdybym była starsza to kto wie może sama bym spróbowała? ;)
Musisz tylko choć trochę reagować, my możemy dbać abyś nie spadł z pierwszych miejsc, ale reszta należy do Ciebie.
Poznaliśmy się i trzeba się wzajemnie wspierać.
także Powodzenia :)

reaguję , ale to tak mimochodem ;) .
pozdrawiam i miłego dnia
Tak Go zareklamowałyście,że już mi się nie wymknie ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ha ha no to powodzenia - i jakby co to jak już sie spotkacie a będziecie mieli ochotę na spotkanie ze mną i TB to my z chęcią na piffko w Sopocie sie zameldujemy, prawda TB?

Prawda:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry