Widok

sama mama..

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
witajcie mam lat trzydzieści kilka i mala córke z która zostalysmy same (rozstałam się z ojcem dziecka) problem w tym ze nie mam tu rodziny czy znalazłby się ktoś normalny do pogadania, wsparcia? mieszkamy w gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> ktoś normalny

DEFINICJA? ;)

> do pogadania,

No przecie właśnie gadam na forum :)

> wsparcia

Czym? Dborym słowem, ramieniem? ok. Ale jakoś tak słowo "wspacie" kojarzy się ze sponsoringiem. A to już znacznie mniej fajne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sorki.. nie miej za złe, kobieto..
oj nie nie chodzi o sponsoring broń Boże...! tylko i wyłącznie przyjaźń i wsparcie duchowe... nie mam za złe ja wiem że to nie jest zbyt dobre miejsce ale nie znam tu wielu ludzi i stąd to miejsce...
ja też sama, różnica, że synka mam, ale tu samych napaleńców znajdziesz a nie wsparcie, mimo wszystko powodzenia :)
no no... tylko bez takich tu... nie same napaleńce;) pozdrawiam
chentnie cie poznam jestem z gdanska
oki.. Doprowadzony do porządku :)
Mam sporo więcej lat od Ciebie.... ale chyba nie to istotne. Istotne, że szukasz wsparcia. Pomocy. CFhoćby właśnie... przyjaznego ramienia i serdecznych słów.
Za późno. Mogłem to zaoferować jakieś pół godziny temu. Teraz już d*pa :)

Joke. Bądź/gadaj :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja tam od 2 stycznia będę miał sporo czasu wolnego, to mogę sobie z kims do miasta na pogawędkę wyskoczyć ;D
witaj , może się poznamy? 721588651
witam cie, glowa do gory, jestes mloda ,zycie przed toba, pozdrawiam. krzysztof.
Mozesz podacz mail je bysie skontoktowac z toba?:)
normalni ludzie nie szukają tylko "do pogadania"
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
nimfek motto dnia portalu Trójmiasto.pl to dziś aforyzm Marka Twaina, który doskonale pasuje do tego co i jak piszesz. A brzmi on tak:
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Grabówek

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

Muza musi grać. (2424 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry