Widok

Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 95 nie zgadzam się z tą opinią 47
W wielu firmach tak jest
u nas zarowno maz jak i ja mamy imprezy bez osób towarzyszących, każde z nas jeździ , chyba, ze samo rezygnuje, tak jest w wielu firmach
Jesteś zly bo sam musisz iść z kimś a zona może sama czy po prostu myslisz, ze będzie się dzialo nie wiadomo co,....
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 6
Raczej to drugie, wydaje mi sie , ze jest to bardzo glupi pomysl , wiadomo ludzie sie znaja czasami lubia dochodzi do tego zaleznosc sluzbowa . Muzyka kolorowe swiatelka i alkohol oraz hotel wynajety na noc , to raczej zla wrozba. Mam nadzieje , ze nie dla mojej zony.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 30
a masz do niej choć trochę zaufania czy od razu zakładasz że się , za przeproszeniem, "puści" ?

Bez przesady impreza integracyjna to nie od razu seks......... chyba że sam na takiej byłes i tak zrobiłeś......
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 31
Tak , mam zaufanie do niej ale strzezonego Pan Bog strzeze , a na takiej impezie calonocnej bez zony nie bylem nigdy i nie boje sie , ze sie odrazu pusci ale wolal bym pojechac razem z nia , tak jak jest w mojej firmie .
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 13
ufaj ale kontroluj ;)
mówi staropolskie przysłowie
image
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kosmitka,to motto wujka Józefa było.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak będziesz trzymał swoją żonę na tzw.smyczy,to długo nie wytrzyma z Tobą.

Jednak z drugiej strony,nie dziwię Ci się trochę.Ty również chciałbyś się trochę rozerwać z żonką i jesteś o to nieco zazdrosny,bo Tobie w tym czasie pewnie będzie przysługiwać samotny wieczór,lub z kumplami.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21
Graszka a dlaczego nie z koleżankami z pracy?Też się mogą integrować.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Art, mój wujek Józef tak nie mówił ;)
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fajna impeza w firmie gdzie pracuje 80 % kobiet , to chyba urodziny pana prezasa.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
@kosmitka- to tak zwane zaufanie kontrolowane :-)
kiedyś, jak mężczyźni szli na wojnę to zakładali kobietom pas cnoty. Wsadź jej kamerkę w tyłek, to będzie taki współczesny pas cnoty ;-)
Trudno żyć z kimś, kto kompletnie nie ma do ciebie zaufania. Chyba, że faktycznie chodzi o to, co napisała Graszka, że żal Ci, iż żona będzie się bawiła a Ty w domu będziesz
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10
I co będzie ją całą dobę kontrolował?Kto by to wytrzymał.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzieki za dobra rade , zainteresuj sie lepiej wlasnym ...... bo moze z niego cos wystaje :) tak jestem zazdrosny , tak lubie jak zona w nocy jest razem ze mna . Moze jestem dziwny , nie wiem.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dziwny to może i nie,ale to nie znaczy że żona czy ktokolwiek będzie spełniał Twoje oczekiwania.Ma warunki jakie ma i musi się dostosować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
"Gdy nie stać nas na miłość, stać nas zawsze na zazdrość."

Opcje są trzy:
- żona się puści i się dowiesz
- żona się puści i się nie dowiesz
- żona się nie puści

Paradoksalnie - pierwsza opcja jest dla Ciebie najlepsza, bo przynajmniej wiesz na czym stoisz. Druga i trzecia jedynie wzmogą Twą klasową czujność ("ufać, znaczy kontrolować" to słowa dzierżyńskiego, nie stalina).
Bo opcję czwartą:
- ufam żonie
Wykluczyłeś zakładając wątek.

Reasumując - Wasz związek się rozpadnie prędzej czy później.
Zatem proponuję skorzystać z nieobecności żony i coś bzyknąć "profilaktycznie". Na wypadek, gdyby ta suka jednak okazała się niewierna, będziecie przynajmniej kwita ;]
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 10
Daruj sobie z cytowaniem zbrodniazy bo te cytaty dla mnie nie maja najmiejszegoa znaczenia , i jak chcesz cos madrego napisac to odpusc sobie "puszcza sie" bo to ordynarne , no chyba ze sam jestes prostakiem i tak lubisz sie wyrazac , tym bardziej Twoj wpis jest dla mnie bez znaczenia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20
Sadyl, ty tak zaraz z grubej rury walisz ;)
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
To dobrze, że lubisz, jak żona jest z Tobą. Bardzo fajnie, tylko dlaczego stwarzasz problem z faktu, że przez jedną noc jej tam nie będzie? Rozumiem, że mogą Ciebie irytować te nasze odpowiedzi, ale przepraszam, nic innego nie przyszło mi do głowy, jak przeczytałam Twój wpis. Jeżeli to Ciebie, aż tak frustruje, że zakładasz wątek na forum szukając... no właśnie czego?
Wiesz, że kotka można zagłaskać na śmierć? ja bym w takim związku się udusiła.
A przy okazji, co i skąd mi wystaje, to już pozostawię dla siebie :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13
Marku, jesteś zazdrosny o nią i to jest normalne, ale jeżeli wcześniej nie nadszarpnęła Twojego zaufania, to może pozwól jej pójść na imprezę bez żadnych dąsów, podejrzeń.
Życie jest krótkie, warto się bawić zarówno razem jak osobno, spotykać z ludźmi.

Jeżeli Twoja żona miałaby ochotę na zdradę, to zrobiłaby to bez pójścia na imprezę samotnie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Towarzyskie

Pierścionek zaręczynowy - ile powinien kosztować? (88 odpowiedzi)

Pytanie chyba głównie do Pań... Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy, żeby nie zrobić z...

Czy to się uda... (8 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

militarny w gdańsku ?? (35 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

do góry