Widok

Sama żona na imprezie integracyjnej

Pracuje w firmie gdzie imprezy firmowe sa organizowane z malzonkami , u mojej zony jest odwrotnie , wszyscy jada bez partnerow i zostaja na noc w hotelu , jak dla mnie to chore , ale jestem zly ...
popieram tę opinię 95 nie zgadzam się z tą opinią 47
Impreza firmowa to impreza dla ludzi z firmy i ma na celu intergracje pracownikow a nie rodzin.
Pracowalam w kilku duzych firmach i byly rozne imprezy firmowe te z malzonkami i te bez. Bez wahania powiem, ze te bez malzonkow sa fajniejsze i po prostu maja sens.
Nie rozumiem, jaki sens maja imprezy firmowe, na ktore mozna przyprowadzac malzonkow. Przeciez wtedy nikt sie nie integruje bo trzeba siedziec ze swoim malzonkiem i go zabawiac.
Jesli ludzie chca zdradzac swoich malzonkow to zrobia to na imprezie lub tez i bez imprezy. To zalezy od czlowieka, a nie od imprezy firmowej!
A poza tym moze warto tez pomyslec o osobach, ktore nie maja malzonkow. Jak one sie czuja jesli nie maja kogo przyprowadzic. Firma nie powinna stawiac osob bez par w tak nieprzyjemnej sytuacji.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
impeza jest udana kiedy są "balety"a im bardziej udane tym, częściej organizowane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moj siersciuch nie pozwala mi na bezczynnosc. Gdy tylko usiade to wskakuje na kolana i... trzeba go glaskac bo sie dopomina. Jakos nie wyobrazam sobie go martwego od glaskania, to bydle nie do zdarcia :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepiej przyjąć za pewnik że się puści, problem z głowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawe z kim spi powie ze z kolzezanka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ku*** gościu zamiast sie cieszyc i sprowadzac d*peczki do domu.. ty tu jakies lamenty wypisujesz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
"nikt sie nie integruje bo trzeba siedziec ze swoim malzonkiem i go zabawiac."
Jak musisz go zabawiać a Ci to nie odpowiada,to się rozwiedź.I dlaczego trzeba?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak, ale nie przegapisz sprzataczki...jak ci biureczko sprząta...albo pod biurkiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko nie mów była noc, była pupa ale ze mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy sądzi po sobie
@piotr,Bo masz łapy od łopaty,a nie do głaskania;-)
Droga Lucynko skoro omijasz to może dlatego nie widziałas tego i owego. Pracowałem w 4 firmach w których działy sprzedaży skałdały się z kilkudziesięciu pracowników i każdy wyjazd działu sprzedaży kończył się chlaniem, żyganiem, bzykaniem nie wspominając o drodze powrotnej kiedy to 20 aut firmowych a w nich 20 kierowców którzy balowali do rana mając na pokładzie resztę ekipy wracało przez całą Polskę za wiedzą i przywzwoleniem naszego Dyrektora handlowego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co to za jazda ... lekko zawiechę złapałeś czy co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oj tam, oj tama po co sobie ORGanIzAtor tyle trudu zadaje
no cóż - tak właśnie zachowują się "dealerzy pasty do zębów"... nic dodać, nic ująć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
błysk inteligencji internetowej....
a nik to od pierwszej i ostatniej litery pewnego słowa na k.....?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
kucharka, zgadłem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak mam to wytlumaczyc kotu zeby dal mi "urlop"? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kup mu psa,żeby miał się czym zająć.;-)
znam Twój problem od kuchni. Pracuje w takim hotelu....masz powody do złości, oj masz....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry