Widok

samochód w stokrotkach

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hej, jeśli macie gotowe zdjęcia auta przystrojonego w całości ze stokrotek to bardzo proszę o zdjęcia. Mój Miły tak sobie wymyślił - czarne auto całe w malutkich białych stokrotkach i dlatego zastanawiam się czy to nie będzie takie... czy poprostu nie lepiej normalną wiązankę na masce???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam takiego zdjęcia,ale moi znajomi na swoim slubie mieli przystrojony samochód w białe margaretki iwyglądało to uroczo!!! NAPRAWDĘ!!!!
ja jestem generalnie za prostotą, i nie chciałabym żeby to wyglądało tak jakby "naciapane", choć też podejrzewam że może to rzeczywiście będzie bardzo efektowne. AAAaaa czy orientujesz się ile takich kwiatków trzeba zakupić ?
a ja uwazam ze prostota to wlasnie sliczne male storkotki a nie oklepane bukiety na samochodzie...
jak pocwicze wklejanie zdjec to cos podesle
ooo to byłabym Ci bardzo wdzięczna!!! ;) ;)
http://www.niebieska.com/wiazanki_slubne.php?PHPSESSID=0f66e7854283657ddff0c6823162cac8image

image
image
Ciekawe??!!!!
no to czerwone autko w stokrotkach moim zdanie wygląda śrenio :)
ale ciemny samochód moich znajomych wyglądał bardzo łądnie
Ola
zobacz na tą stronkę tak jest kilka zdjęć

http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=29688
Czesc
tak oto wygladalo moje auto kiedys na slubie, to na pewno nie sa strokrotki, nie wiem co to za kwiatki, ale mozesz zobaczyc jak takie cos wyglada

pozdrowionka

Lukasz
cos nie tak z fotkami, mam nadzieje ze teraz:

image

image

image
i jeszcze Wolga w gozdzikach:

image

image

image
i jeszcze jedno strojenie ktore kiedys widzialem i bardzo mi sie podobalo to sa chyba stokrotki, tak? ;-)

image

Lukasz
Pomaranczka znalazlem zdjecie takiego serduszka zrobionego ze sztucznych kwiatkow, na przyssawkach przymocowanego do tylnej szyby, tak to wygladalo..

image

Lukasz
super ta wołga w gozdzikach jaka firma to robi ?
albo0 gdzie mozna kupic takie kwiatki??
image
Wiem ze Wolge strojono na ul.Swietojanskiej w Kwiaciarni Gdynskiej, tj od razu jak sie wjezdza na Swietojanska po lewej stronie (vis a vis UM)
a Wolge mozna wyporzyczyc u mnie :)
Lukasz
chodzilo mi tylko o strojenie :)auto juz mam dzieki za info pojde sie doweidziec jaka cene sobie zazyczą
image
o fuj, jaby tego merca muchy obsiadły,
to jest dekoracja samochodu do slubu?
wolałabym pójść pieszo

.
Kwestia gustu, ja jestem za jak najprostszym przystrojeniem, a na masce cos rozlozystego

image

Lukasz
ja tez jestem jak najbardziej za: kokardki na klamkach i stroik na masce
te stokrotki: tragedia

.
no , za bardzo tak jakoś naciapane.
ja mam jeszcze 2 serduszka przyklejone na tylniej szybie - będą ułozone chyba ze szctycznych wiatków , jeszcze nie wiem

image
image
hmmm... mi się takie stoskrotki czy też margaretki kojarzą nie ciekawie - jakby ptaszki narobiły....
no , dokładnie :):):) heheh

a kiedyś stroiło się jeszcze w takie maleńkie baloniki. np. taki rulon baloników na tylnej masce ... macie zdjęcia ?

image
image
podesle jutro zdjecia balonikow (tak sobie szczerze to wyglada bo one bardzo czesto pekaja i takie flaczki wisza).. a takie serduszka zrobione z kwiatow tez kiedys mialem na szybie z tylu, poszukam i jutro wkleje na forum.
pozdrowionka
Lukasz
o jak miło, ze mamy tu pana co sie udziela na weselniku

.
jedynym wkładem Pawła w nasze wesele to przeniesienie wódki z samochodu do piwnicy :/ hrr
no i jeszcze sam kupi garnitur,ale to raczej nie jest dziwne :/

.
takie PODOBNE swrduszka są na stronie http:http://www.glorioza.com/

>dekoracje samochodów i dorożek > zdjęcie nr 009

image
image
(nie wiem jak zrobic zeby poscik byl max. po lewej stronie, ale na samym dole i cos tam w srodku sie ulokowal)

Pomaranczka znalazlem zdjecie takiego serduszka zrobionego ze sztucznych kwiatkow, na przyssawkach przymocowanego do tylnej szyby, tak to wygladalo..

image
SLUCHAJCIE,CZY ZNACIE PRZYPADEK ZE PO PRZYMOCOWANIU DEKORACJI NA PRZYSSAWKI ZOSTAL USZKODZONY LAKIER?
NASZ ZNAJOMY WLASNIE Z TEGO POWODU BOI SIE NAM POZYCZYC SAMOCHOD.A JESLI COS SIE NAM TAKIEGO PRZYTRAFI TO NIE CHCIALABYM MIEC NA GLOWIE LAKIEROWANIE MASKI TAKIEJ FURKI:(
image
image
image

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
o rany, aż sie dziwie że to sie może komuś podobać

.
Pola domyslam sie ze to dobra furka, wiec lakier dobry i na pewno nic sie nie stanie. Mozecie przyklejac na tasme dwustronna, taka zwykla i nic sie nie stanie (to najszybsze i b.dobrze trzyma).
Jedyne porysowania moga byc od paznokci, jak ktos bedzie chcial szybko zdrapac ta tasme. Tak samo zwykla tasma przezroczysta nic nie porysuje lakieru, ale nie polecam jej gdyz maska sie nagrzewa i moga wystapic przebarwienia lakieru. Najlepsza jest taka specjalna guma w tasmie, wyglada jak tasma uszczelniajaca okna. Bardzo latwo schodzi dosc dobrze trzyma
pozdrowionka
Lukasz
a jak sie kwiatki przyczepia do samochodu? jest jakas specjalna taśma dwustronna, któa nie zniszczy karoserii?a co z duzymi stroikami na masce?jak je sie mocuje?
na duze stroiki najlepsza jest duza przyssawa, trzyma dobrze, zywe kwiatki dobrze sie czuja w niej bo jest tam gabka z woda - tyle ze taki bukiet musi byc bardzo ladnie zrobiony, zeby to nie wygladalo jak taka kula, a u dolu kwadratowa podstawka. Osobiscie bardziej podoba mi sie jak na masce jest rozlozysty bukiet (wszystko wtedy montuje sie przewaznie na taka zwykla, szeroka tasme dwustronna). Nie niszczy ona lakieru, tylko jak pisalem trzeba ostroznie ja odrywac
Lukasz
t
Kilka przykladow fajniutkich bukietów na przyssawki

image

image

image

image

image

image

i cos innego:

image

image

image

image

image

image

Lukasz
Lukasz, a czy ty nie jesteś przypadkiem Ania?

.
Nie, jestem Lukaszem, czemu mialbym byc Ania?? :o)
a bo wiesz, ktoś do mnie napisał mejla, że jedo koleżanka Ania podpisująca sie "łukasz coś tam' wysłaa mu mój zbiór fryzur slubnych
i dlatego pytam

.
mozna tez kupić takie gotowe do przyklejenia, nie koniecznie prawdziwe kwiatki tylko ładnie wyglądaja, znaleźlismy takie margaretki na tej stronce http://decoratifstudio.com/ozd_na_sam3.html, przedostatnie zdjecia. no własnie jak myslicie ile takich margaretek potrzeba, tk aby nie było za duzo psrtokacizny i czy dajecie tez jakies ozdoby na klamki?moja ukochana zleciła mi załatwic dekoracje na samochód ;) doradzcie coś Zastanawiam sie tez na tymi małymi różyczkami.
kilka dekoracji na klamkach i szybach itp:

image

image

image

image

image

image

L.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry