Widok
samochód w stokrotkach
Hej, jeśli macie gotowe zdjęcia auta przystrojonego w całości ze stokrotek to bardzo proszę o zdjęcia. Mój Miły tak sobie wymyślił - czarne auto całe w malutkich białych stokrotkach i dlatego zastanawiam się czy to nie będzie takie... czy poprostu nie lepiej normalną wiązankę na masce???
Pola domyslam sie ze to dobra furka, wiec lakier dobry i na pewno nic sie nie stanie. Mozecie przyklejac na tasme dwustronna, taka zwykla i nic sie nie stanie (to najszybsze i b.dobrze trzyma).
Jedyne porysowania moga byc od paznokci, jak ktos bedzie chcial szybko zdrapac ta tasme. Tak samo zwykla tasma przezroczysta nic nie porysuje lakieru, ale nie polecam jej gdyz maska sie nagrzewa i moga wystapic przebarwienia lakieru. Najlepsza jest taka specjalna guma w tasmie, wyglada jak tasma uszczelniajaca okna. Bardzo latwo schodzi dosc dobrze trzyma
pozdrowionka
Lukasz
Jedyne porysowania moga byc od paznokci, jak ktos bedzie chcial szybko zdrapac ta tasme. Tak samo zwykla tasma przezroczysta nic nie porysuje lakieru, ale nie polecam jej gdyz maska sie nagrzewa i moga wystapic przebarwienia lakieru. Najlepsza jest taka specjalna guma w tasmie, wyglada jak tasma uszczelniajaca okna. Bardzo latwo schodzi dosc dobrze trzyma
pozdrowionka
Lukasz
na duze stroiki najlepsza jest duza przyssawa, trzyma dobrze, zywe kwiatki dobrze sie czuja w niej bo jest tam gabka z woda - tyle ze taki bukiet musi byc bardzo ladnie zrobiony, zeby to nie wygladalo jak taka kula, a u dolu kwadratowa podstawka. Osobiscie bardziej podoba mi sie jak na masce jest rozlozysty bukiet (wszystko wtedy montuje sie przewaznie na taka zwykla, szeroka tasme dwustronna). Nie niszczy ona lakieru, tylko jak pisalem trzeba ostroznie ja odrywac
Lukasz
Lukasz
mozna tez kupić takie gotowe do przyklejenia, nie koniecznie prawdziwe kwiatki tylko ładnie wyglądaja, znaleźlismy takie margaretki na tej stronce http://decoratifstudio.com/ozd_na_sam3.html, przedostatnie zdjecia. no własnie jak myslicie ile takich margaretek potrzeba, tk aby nie było za duzo psrtokacizny i czy dajecie tez jakies ozdoby na klamki?moja ukochana zleciła mi załatwic dekoracje na samochód ;) doradzcie coś Zastanawiam sie tez na tymi małymi różyczkami.