Widok

samodzielna dekoracja sali weselnej + koszty

Wesele Temat dostępny też na forum:
chciałam Was zapytać czy wiecie jak można udekorować salę weselną, aby było ładnie i aby się za dużo nie napracować? ale też nie wydać zbyt dużo pieniędzy? nie mam tutaj na myśli jakieś tricki, pomysły które mogłby się przydać.
Wiem np że na Renku w Gdańsku Osowie można kupić dużo taniej kwiaty - cięte i doniczkowe (sztuczne również.. bleee) oraz wazony. Takie elementy dekoracyjne są tam czasami i o 50% tansze niz w sklepach.
Tak samo kurtynę świetlną można zrobić samemu tanim kosztem.
Czy ktoś z Was planuje wykonać samodzielnie dekorację sali? A może ktoś już takową zrobił i podzieli się swoją wiedzą?
Czy to rzeczywiście wychodzi taniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bład.... MAM tutaj na myśli! *
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
parę lat temu robiłam sobie sama i oczywiście, że wychodzi taniej :) tak jak piszesz gł. RENK i allegro
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
hopsa hopsa
Ja skupiam się na dekoracji stołów. Na allegro kupię organzę , tiul i kryształki (koraliki). Na giełdzie kwiatowej kupię świeże kwiaty, jako wazoników użyję szklanek do drinków lub kieliszków.
W Tesco znalazłam tanie świeczki. Co do balonów jeszcze nie zdecydowałam czy chcę. Oczywiście wszystko w odpowiedniej kolorystyce. Koszt ok 150 zł.
oo a wrzuciłabyś fotkę tych świeczników?
Świeczników nie mam, znalazłam ŚWIECZKI. Zależnie od kształtu i wielkości świeczek można je powkładać też w kieliszki lub szklanki do drinków. Albo spróbować skompletować wśród rodziny i znajomych jakieś świeczniki.
mhm, zrozumiałam że już je masz :)
mnie bardzo podobają się świeczniki czteroramienne, ale nie znalazłam jeszcze takich po przystępnej cenie..
Świeczniki wysokie kilkuramienne są na sali którą mamy ale oprócz tego chcę ustawić małą świeczkę tu i tam, żeby był miły klimacik:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry