Widok

samodzielna dekoracja sali weselnej + koszty

Wesele Temat dostępny też na forum:
chciałam Was zapytać czy wiecie jak można udekorować salę weselną, aby było ładnie i aby się za dużo nie napracować? ale też nie wydać zbyt dużo pieniędzy? nie mam tutaj na myśli jakieś tricki, pomysły które mogłby się przydać.
Wiem np że na Renku w Gdańsku Osowie można kupić dużo taniej kwiaty - cięte i doniczkowe (sztuczne również.. bleee) oraz wazony. Takie elementy dekoracyjne są tam czasami i o 50% tansze niz w sklepach.
Tak samo kurtynę świetlną można zrobić samemu tanim kosztem.
Czy ktoś z Was planuje wykonać samodzielnie dekorację sali? A może ktoś już takową zrobił i podzieli się swoją wiedzą?
Czy to rzeczywiście wychodzi taniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bład.... MAM tutaj na myśli! *
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
parę lat temu robiłam sobie sama i oczywiście, że wychodzi taniej :) tak jak piszesz gł. RENK i allegro
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
hopsa hopsa
Ja skupiam się na dekoracji stołów. Na allegro kupię organzę , tiul i kryształki (koraliki). Na giełdzie kwiatowej kupię świeże kwiaty, jako wazoników użyję szklanek do drinków lub kieliszków.
W Tesco znalazłam tanie świeczki. Co do balonów jeszcze nie zdecydowałam czy chcę. Oczywiście wszystko w odpowiedniej kolorystyce. Koszt ok 150 zł.
oo a wrzuciłabyś fotkę tych świeczników?
Świeczników nie mam, znalazłam ŚWIECZKI. Zależnie od kształtu i wielkości świeczek można je powkładać też w kieliszki lub szklanki do drinków. Albo spróbować skompletować wśród rodziny i znajomych jakieś świeczniki.
mhm, zrozumiałam że już je masz :)
mnie bardzo podobają się świeczniki czteroramienne, ale nie znalazłam jeszcze takich po przystępnej cenie..
Świeczniki wysokie kilkuramienne są na sali którą mamy ale oprócz tego chcę ustawić małą świeczkę tu i tam, żeby był miły klimacik:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry