Widok
samodzielna dekoracja sali weselnej + koszty
chciałam Was zapytać czy wiecie jak można udekorować salę weselną, aby było ładnie i aby się za dużo nie napracować? ale też nie wydać zbyt dużo pieniędzy? nie mam tutaj na myśli jakieś tricki, pomysły które mogłby się przydać.
Wiem np że na Renku w Gdańsku Osowie można kupić dużo taniej kwiaty - cięte i doniczkowe (sztuczne również.. bleee) oraz wazony. Takie elementy dekoracyjne są tam czasami i o 50% tansze niz w sklepach.
Tak samo kurtynę świetlną można zrobić samemu tanim kosztem.
Czy ktoś z Was planuje wykonać samodzielnie dekorację sali? A może ktoś już takową zrobił i podzieli się swoją wiedzą?
Czy to rzeczywiście wychodzi taniej?
Wiem np że na Renku w Gdańsku Osowie można kupić dużo taniej kwiaty - cięte i doniczkowe (sztuczne również.. bleee) oraz wazony. Takie elementy dekoracyjne są tam czasami i o 50% tansze niz w sklepach.
Tak samo kurtynę świetlną można zrobić samemu tanim kosztem.
Czy ktoś z Was planuje wykonać samodzielnie dekorację sali? A może ktoś już takową zrobił i podzieli się swoją wiedzą?
Czy to rzeczywiście wychodzi taniej?
parę lat temu robiłam sobie sama i oczywiście, że wychodzi taniej :) tak jak piszesz gł. RENK i allegro
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Ja skupiam się na dekoracji stołów. Na allegro kupię organzę , tiul i kryształki (koraliki). Na giełdzie kwiatowej kupię świeże kwiaty, jako wazoników użyję szklanek do drinków lub kieliszków.
W Tesco znalazłam tanie świeczki. Co do balonów jeszcze nie zdecydowałam czy chcę. Oczywiście wszystko w odpowiedniej kolorystyce. Koszt ok 150 zł.
W Tesco znalazłam tanie świeczki. Co do balonów jeszcze nie zdecydowałam czy chcę. Oczywiście wszystko w odpowiedniej kolorystyce. Koszt ok 150 zł.