Widok

samotna 60+

Poznam seniorów z Gdyni chętnie poznam, porozmawiam ,pospaceruje , jestem turystką, mam wiele hobby a na meile każde odpisze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego w każdym wątku podpisujesz się innym nickiem ? mery , miki, senior , życzliwa ? zdecyduj się może, bo w takim tempie to dla innych nie starczy nicków?
nieśmiała jest ;)
@Mery:
Taka mała uwaga techniczna: żeby odpisywać na maile, trzeba je dostawać. A żeby je dostawać, dosyć przydatne jest podanie adresu :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie podpisy są dozwolone a ich ujawnianie to już nie dozwolone.
Oczekuje listów meilowych od seniorów samotnych 60 + chętnie umuzykalnionych , śpiewających by był temat a nie " śmieci - wpadające do skrzynki ".
podaje adres : helweg3@interia.pl
Ujawnianie?? Jakie ujawnianie??
Twoje podpisy są ogólnodostępne więc o jakimkolwiek ujawnianiu mowy nie ma.
o czym wy gadacie ???
Mery tudzież seniorka i piętnaście innych nicków pod którymi piszesz ,
nie wiem czy to spowodowane sklerozą czy spotęgowanym rozdwojeniem jaźni, ale zdecyduj się na jeden nick bo niepotrzebnie zamęt wprowadzasz. Chcesz żeby ktoś z tobą korespondował , ale czy chcesz aby każdego maila do ciebie wysyłał z innej skrzynki i podpisywał się innym nickiem ?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (67 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Trans osoby z Trójmiasta (177 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry