Widok

samotna choć mężatka

po kilkunastu latach małżeństwa powiedzieć nie kocham czy może tkwić w toksycznym związku bo co ludzie powiedzą czy może poszukać przyjaciela...kwiatuszek7502@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozwieść się z klasą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po wcześniejszej poważnej rozmowie oczywiście. I chęci poprawy przez obie strony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
po rozmowie ?a jeżeli już się nie da rozmawiać ,a jeżeli druga strona nie przyjmuje żadnych argumentów ,jest niereformowalna
pytanie brzmi dlaczego z nim jestes?

jesli sobie odpowiesz (nam nie musisz)
to znaczy, ze jakies powody masz

kolejna kwestia, czego ci tak naprawde brakuje

a pozniej z gorki, szukasz wlasnie tego
Popieram Halewicza. Nie kochasz go i uznajesz ten związek za toksyczny - w tych dwóch przypadkach nie ma o czym rozmawiać.
Nie widzę też powodu by zrzucać winę na drugą stronę, że ona jest niereformowalna i nie przyjmuje żadnych argumentów. Nie ma miłości, to nic więcej nie jest potrzebne by to skończyć.

Szukanie sobie kochanka nie jest rozwiązaniem, a tym bardziej okłamywanie siebie nazywając go przyjacielem:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jeśli znajdziesz kochanka/przyjaciela, będziesz oszukiwała siebie i swojego partnera. To da ci jakiś wentyl, żeby trwać w niby-związku, który prawdopodobnie i tak się zakończy, jeśli wyjdzie na jaw Twój romans lub jeśli stwierdzisz, że z tym przyjacielem jest Ci lepiej.
Pewnie boisz się zakończyć długoletni związek, ale nie pozwól, żeby to los podjął za Ciebie decyzję. Lepiej jest samemu, świadomie podejmować życiowe decyzje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i proszę... czy miłość istnieje? czy szczęście z drugą osobą isnieje? czy wszystko jest tylko na czas?? i po co się żenić skoro sami widzicie co się dzieje.. Dużo teraz jest takich zwiążków, że kobiety żenią się bo facet ma kase jest fajnie.. ale póżniej to wszytsko przemija.. robi się nudne i nie kolorowe... Nie wiem jak to jest z wami kobietami... Ma męża a już chce szukać innego na boku :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
rób co chcesz, twoja sprawa.
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sprecyzuj "miłość"
Mówisz o związku, miłości, kobiecie czy małżeństwie?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
kwiatuszek: a co Cię plotkary obchodzą? Ale dopiero będą miały o czym gadać, jak kochanka/nie mylić z przyjacielem/ sobie znajdziesz. Chcesz kochanka? Dział ogłoszeń na tym portalu. Armia łajdaków czeka
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Rozczarowana mężem kobieta szuka przyjaciela i Twoim zdaniem nie stanie się on jej kochankiem?:d
Adam: nie wszystkie kobiety zdradzają. Jak ludzie nic do siebie nie czują, lepiej się rozwieść i ułożyć sobie życie na nowo. Kochanek czy atrapa związku jest głupim rozwiązaniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anty: jakiego przyjaciela? Oczywiście, że dla mnie od początku jest jasne: chodzi o kochanka. Dlatego pisałam o armii łajdaków/ogłoszenia żonatych szukających kochanek/
nie wierzycie w przyjaźń damsko -męską
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
kwiatuszek: a czego Ty oczekujesz od przyjaciela w swojej sytuacji? Pogłaskania po głowie, przytulenia, usłyszenia, że Ci współczuje? To może zrobić przyjaciółka. Piszesz: jestem nieszczęśliwa, mam się rozwieść czy znaleźć przyjaciela? Przeczytałaś? Każdemu ten przyjaciel skojarzy się z kochankiem.
amaranth

Jest dużo kobiet które zdradzają... zobacz ogłoszenia sponsoring/sex to będziesz wiedziała... Pozatym, na ślubie składała przysięge, że będzie wierna do końca życia tak? kochała go? no właśnie... a teraz nie kocha? to po cholere ludzie biorą te śluby??!
Nie, ja nie wierze... to ściema... dużo takich facetów "przyjaciół" zabrało mi dziewczyne... nie pierwszy i nie oststni raz... więc przyjaźń damsko-męska to... Ściema!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ech... Ty to rzeczywiście w miłości szczęścia to nie masz:D
Aż wstyd się przyznać, ale ja to dwa razy byłem po tej drugiej stronie, chociaż nieświadomie:P
I dwa razy byłem pocieszany tuż po zakończeniu związku:))))

Przyjaźnie męsko-damskie na pewno nie istnieją, w tej kwestii muszę się z Tobą zgodzić.
Istnieją. Ja mam kumpli, którzy nie podobają mi się jako faceci. Są przystojni, inteligentni, ale nie w moim typie. Nie rozumiem, czy jak się ma faceta obok siebie, to zawsze trzeba myśleć o seksie? Myślę, że problem tkwi w samodyscyplinie. Jeżeli życie prywatne się sypie, to trzeba przespać się z kumplem albo pierwszym lepszym facetem, który proponuje wejście do łóżka? W jakim celu? Dowartościować się, odreagować stres? Bez sensu. Jeżeli zna się wartościowych ludzi, to należy to szanować. Piszę tu o starych relacjach. Autorka wątku nie przekonała mnie, że szuka kumpla. Nie jest to tylko moja opinia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotna (5 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Poznam geja (73 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry