Widok

samotna rowerzystka-Gdynia

Rowery Karwiny Temat dostępny też na forum:
czy w gdyni rowerzysci umawiaja sie na jakies wspolne popoludniowe wycieczki po lesie i okolicach czy kazdy jezdzi we wlasnym towarzystwie?? jest jakis klub rowerzysty gdzie mozna jezdzic razem z innymi (mniej zaawansowanymi:))?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki
w Chyloni
Czesc Ania.Mam pytanko:czy spotkania przy ul Zapolskiej sa stale? W jakie dni i o ktorej godzinie.Chetnie popedaluje z wami.
A przy ktorym dworcu sie spotykaja w kazda niedziele? Chetnie sie przylacze.
No dobrze zdradzę , że w każdą niedzielę o 10:00 od wielu lat zbierają się tradycyjnie przy dworcu PKP wszelkiej maści chętni i chętne do pedałkowania na rowerkach :)

Innym miejscem jest koniec "obwodnicy" , ale to raczej towarzystwo nie dla samotnych rowerzystek :)
Tak sobie myslę-a gdyby umówić się, że w jakichś stałych miejscach n.p w parzystej godzinie ok. 10 min próbujemy się spotkać.Będzie pasować to jedziemy razem, nie to osobno. W Chylonii np. przy dworcu, Grabówek przy Kauflandzie itp.
Cześc Anka,

chętnie się przyłączę do rowerowych wypadów, planujecie coś dzisiaj lub jutro?
Czy dzisiaj na 19:00 ktoś chętny?
Było fajnie, niestety, w końcu musiałem zjechać Sopocką... Pozdrawki ciepłe dla zainteresowanych...Do następnego..
Też spróbuje przyjechać.
jak sie wyrobie to bede
To co dzisiaj o 18:00
Ja osobiście nie byłem, ponieważ wybyłem ok 17, a nikt nie napisał że wpadnie, mejbi jutro ? O podobnej porze ?
hej, byliście dziś?
ciekawe jak powrót w czasie burzy?.... :)
Mogłaby by być 18 dziś ? Myślałem żeby se podjechać nad jezioro Tuchomskie..(kawałeczek za Osową), co wy na to ?
Mnie również. O 16 do domu dojeżdżam dopiero z roboty.
Mi wcześniej jak na 18 to nie pasuje.
mysle ze 15ta to dla wszystkich moze by za wczesnie, najbezpieczniejsza godzina to 19ta, chodzi raczej o krótsze wypady po godzinach pracy, a wiadomo ze kazdy roznie pracuje, a na ogoł jest to 16-17ta, wiec 15 chyba odpada?! No i 5 godzin to jak dla mnie za duzo (chyba ze w weekend), ale jak ktos inny jest chetny na taki dystans to ok:), niech się wypowie...
hej
To co , środa pasi ? Na Przychodnia przy ul. Zapolskiej, ok 15-tej ? Na Karwinach ? Trzeba by mieć czasu ok. 4 do 5 godzin . Lajcik, żadnych extremów.
Różnice wieku nie stanowią problemu by wspólnie jeździć.
W tym roku po raz pierwszy zdecydowałam się pojechać na wyprawę z osobą dużo ode mnie starszą i w dodatku poznaną z portalu rowerowego (www.narowerze.info). On ma dzieci, które są w moim wieku. Pomimo tego od razu zaczęliśmy do siebie mówić na "ty".
Już od pierwszych km zauważyliśmy, że mamy masę wspólnych zainteresowań i różne charaktery.
Mimo tych różnic wyśmienicie się z nam wspólnie jechało. I wbrew pozorom to ja byłam tym słabszym ogniwem.

Za niecałe 2 tyg wyruszam w kolejną wyprawę (tym razem Litwa) i jedziemy w 4 osobowej grupie, gdzie najstarszy kolega ma 64lata a najmłodszy 27.