Widok

samotna

Z pewnością nie wszystkim, patrz plagiat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"CLARICE"...

...jednak coś jeszcze Ci napisze...

Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!

Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.

IFCIU!!!

Ale ja nie zmienię swych zachowań dlatego, że komuś nie podoba się to jakim jestem-bo wówczas nie byłbym juz sobą , a jakimś...ludzkim wieprzem...
Nie chcesz lub nie możesz tego zrozumieć...Mam grać?!
...............ja nie potrafię.....

IFCIU-jeszcze jedno...JA TAKI JESTEM i zawsze tak sie zachowuje,gdy kogos polubie lub szanuje...Jeżeli to Cie

nie zmienie...I ja nie chce sie juz nigdy w tym względzie zmienić...

Nie zmieniaj się Ludwiku

Ale jestem TYLKO Twoja koleżanką - pamietaj o tym

Clarice

masz to jak w banku :))))
cieplutko pozdrawiam
(a następnym razem idziemy na pizzę.... nie wiem, co mnie wtedy opętało, normalnie taka nie jestem)
...hihi

Wakagi

tak.. a moje?

L U S T R O Z W I E R Z A

Ach jak przyjemnie krwawy we wnętrznościach zanurzyć nóż
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.

Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest

C L A R I C E

Ja wiem kim jesteś. Ty nie wiesz kim ja. I to jest pierwszy fałsz chaosu na dziś. Na twojej drodze stanę. Fałsz drugi. Śmiercią cię owieję. Fałsz trzeci. Czwartego fałszu nie będzie. Czeka dół.

V I L M A R

Oczywiście. A kiedy się zmęczysz pojawię się znowu. I znowu. I tak bez końca. Ja nie mam końca. Jam jest

IFCIU - ...pamiętam o tym i nigdy bym się nie pomylił...Zaręczam Ci!...choć chciałbym...(no dobrze-nie bedę tu o tym

pseudo zimniutka, lecz...WSPANIAŁA...

Clarice

Ostatnio nie często tu bywam - cóż ... Nie chcę też wracać do K.NN. Otrzeźwiła mnie i chwała jej za to Ż. (pozdrowienia) . Jest tyle świetnych (-lnych też) tematów prawda ?.... jasne , że prawda . Gratka ? A pod jaką ksywką pisałaś ;może coś podpowiesz :) .W każdym razie przedświąteczne i słoneczne pozdrowienia

Vilmar-aaa

Trrattattattattattattattattattatta
Pufff ziiiip..

:)

A ja zrobiłam sobie jednak wagary

I chcę do kina

...nie wiesz kto to jest "Clarice" ???...to jak Ty czytasz...przeciez to odrazu widać kto to...Poproś mnie-to Ci powiem,bo

co jej "intymności" chronić...

K.NN

....prawda jest prawda.......choc w oczy kole czasem.......uwazaj jak chcesz....wolny kraj.....jestes wolnym czlowiekem i masz do tego pelne prawo....pozatym ja niemam zamiaru nikogo do niczego przymuszac.......... ja tylko mowie i pisze to co mysle....

K.NN

.......niewierz.... jak juz pisalam niebede nikogo do niczego zmuszac.....kazdy mysli tak jak chce i wyrabia sobie opinie o innych na podstawie wlasnych oberwacji i wnioskow.... bynanajmniej tak powinno byc..... a ja wiele bym dala aby.... aby ludzie widzieli we mnie kogos..... kogos wiecej niz wypozyczalnie..... niz straszydlo....itp....

Rada

Dlaczego jest tak mało informacji na temat cen paliw w Trójmieście. Czy tak ciężko zadzwonić do kilkunastu stacji i umieścić ceny na stronie (dzisiaj są informacje z dwóch)??? Mam nadzieję, że zareagujecie!!!

"..."

..............Myśleć - to co prawdziwe, czuć – to co piękne i kochać – to co dobre, w tym cel rozumnego życia..........

Samotna

Szczerze!!
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)

Inne tematy z forum Hydepark

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry