Widok
"CLARICE"...
...jednak coś jeszcze Ci napisze...
Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!
Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.
Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!
Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.
L U S T R O Z W I E R Z A
Ach jak przyjemnie krwawy we wnętrznościach zanurzyć nóż
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.
Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.
Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest
Clarice
Ostatnio nie często tu bywam - cóż ... Nie chcę też wracać do K.NN. Otrzeźwiła mnie i chwała jej za to Ż. (pozdrowienia) . Jest tyle świetnych (-lnych też) tematów prawda ?.... jasne , że prawda . Gratka ? A pod jaką ksywką pisałaś ;może coś podpowiesz :) .W każdym razie przedświąteczne i słoneczne pozdrowienia
K.NN
.......niewierz.... jak juz pisalam niebede nikogo do niczego zmuszac.....kazdy mysli tak jak chce i wyrabia sobie opinie o innych na podstawie wlasnych oberwacji i wnioskow.... bynanajmniej tak powinno byc..... a ja wiele bym dala aby.... aby ludzie widzieli we mnie kogos..... kogos wiecej niz wypozyczalnie..... niz straszydlo....itp....
Samotna
Szczerze!!
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)