Widok

samotna

Z pewnością nie wszystkim, patrz plagiat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

C L A R I C E

Ja wiem kim jesteś. Ty nie wiesz kim ja. I to jest pierwszy fałsz chaosu na dziś. Na twojej drodze stanę. Fałsz drugi. Śmiercią cię owieję. Fałsz trzeci. Czwartego fałszu nie będzie. Czeka dół.

L U S T R O Z W I E R Z A

Ach jak przyjemnie krwawy we wnętrznościach zanurzyć nóż
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.

Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest

Wakagi

tak.. a moje?

Clarice

masz to jak w banku :))))
cieplutko pozdrawiam
(a następnym razem idziemy na pizzę.... nie wiem, co mnie wtedy opętało, normalnie taka nie jestem)
...hihi

Nie zmieniaj się Ludwiku

Ale jestem TYLKO Twoja koleżanką - pamietaj o tym

IFCIU-jeszcze jedno...JA TAKI JESTEM i zawsze tak sie zachowuje,gdy kogos polubie lub szanuje...Jeżeli to Cie

nie zmienie...I ja nie chce sie juz nigdy w tym względzie zmienić...

IFCIU!!!

Ale ja nie zmienię swych zachowań dlatego, że komuś nie podoba się to jakim jestem-bo wówczas nie byłbym juz sobą , a jakimś...ludzkim wieprzem...
Nie chcesz lub nie możesz tego zrozumieć...Mam grać?!
...............ja nie potrafię.....

"CLARICE"...

...jednak coś jeszcze Ci napisze...

Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!

Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.

Ludi

Oj jesteś strasznie absorbującym męzczyzną. Mówiłam Ci, ze moge z Tobą porozmawiać jak z kolegą. Nie mam czasu na takie ciepło jak Ty chcesz. Wiesz, że jestem z kimś i jemu nie podoba się to Twoje zaangażowanie, wiesz o czym teraz piszę!!!!

ONI...

...i żeby nie było niedopowiedzeń w sprawie niedawnej deformacji strony-wówczas to nie ja...Może to moi znajomi ze strefy...A może i nie...
Pomijam te kwestie.Mam to już gdzieś...
CHOĆ ...Może być jednak i na mnie...Cóż to jest w porównaniu z tym, co tu o mnie niektórzy wypisują???!!!!...To taka błachostka, że nawet niewarto na to zwracać uwagi...

O N I...

...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...

...jedną...

Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PRUSAKOLET - ...dziękuje za pozwolenie pozostania w tym miejscu...
Nie zgadzam się tylko z jednym...Ja się rozwijam wewnętrznie(coraz bardziej poznaje patologie uczuć...zachowań...), więc nie stoję w miejscu.
KWISATZ-...zaręczam Ci , że osoba , którą NAZYWAM PRZYJACIELEM , tak samo myśli i o mnie!Bezwzglednie-bez żadnego wyjątku , który by zmieniał znaczenie tego wyrażenia...( i nie mówię tu o tym potocznym znaczeniu-i przeze mnie również nadużywanym )-tego niezwykłego współistnienia homo sapiens...
SAMOTNA-...prawda?...Jaka PRAWDA???!!!
Twoja PRAWDA : że jesteś zła , głupia , uboga wewnętrznie , nieatrakcyjna dla nikogo , nie akceptowana przez innych , itd. ???!!!!Czy to ta TWOJA PRAWDA????!!!! Co to za PRAWDA???!!!
...Wybacz , ale ja w NIĄ nie uwierzę !!!!Nie przyjmuje JEJ!!!
IFCIU -...przykro mi , że właśnie to TY tak piszesz do mnie...
Myślałem , że odrobinę lepiej mnie rozumiesz...
Ja nigdy nie szukałem środków zastępczych! I Ty takowym byś nigdy nie była...
Pragnę okruszyny ciepła...Czy to zbrodnia , która trzeba tak piętnować ?!Potrzebuje (tak-jednak...) życzliwości...Co w tym tak okropnego?!
Boli ( bardzo...) , gdy czytam takie „niewinne” wyrazy od ludzi , których w jakichś (może tylko mój) sposób –bardzo cenie...
LARWA-...i co Ci powiedzieć???...
Mimo tego , co napisałaś...
SZCZĘŚCIA.

"CLARICE"...

...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...

...jedną...

Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...

Vilmara

..... doceniam to co mnei spotyka....wyciagam wnoski.... i dzis na przyklad bardzo ale to bardzo sie ciesze.....wiem ze na prawdziwe szczescie sobie niezasluzylam... tak wiec raduje sie tym co mam.....

KTO

Kto się dobrowolnie przyzna, że jest zwykłym, szarym człowiekiem?

Samotna

Nie potrafiłabyś chyba dostrzec radości nawet, gdyby leżała przed Tobą na talerzu.

Mixer

Chlup?
Łup!
Ciachciachciachciachciachciachciachciachciach
Buch
Chrupchrupchrupchrupchrup
Mniaaaaaaam

Ameno

no i poszło ..... :))))
a czy doszło ???

ciad dalszy....

....co to za wpspomnienia.....juz lepiej wogole jej niedozyc....

Zwierz

....a kiedy ten czas nadejdzie....jak sie zestarzeje?Heh......mlodosc przeminie i.... i co po niej pozostanie.....bol...cierpnienie.....samotne dni...samotne wieczory.......i chwile niepelnej radosci jak dzis.....

Samotna

Znajdzie się jeszcze parka dla ciebie, może to jescze nie ten czas gdy faceci mogą cie docenić.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (161 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry