Widok
L U S T R O Z W I E R Z A
Ach jak przyjemnie krwawy we wnętrznościach zanurzyć nóż
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.
Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.
Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest
"CLARICE"...
...jednak coś jeszcze Ci napisze...
Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!
Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.
Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!
Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.
ONI...
...i żeby nie było niedopowiedzeń w sprawie niedawnej deformacji strony-wówczas to nie ja...Może to moi znajomi ze strefy...A może i nie...
Pomijam te kwestie.Mam to już gdzieś...
CHOĆ ...Może być jednak i na mnie...Cóż to jest w porównaniu z tym, co tu o mnie niektórzy wypisują???!!!!...To taka błachostka, że nawet niewarto na to zwracać uwagi...
Pomijam te kwestie.Mam to już gdzieś...
CHOĆ ...Może być jednak i na mnie...Cóż to jest w porównaniu z tym, co tu o mnie niektórzy wypisują???!!!!...To taka błachostka, że nawet niewarto na to zwracać uwagi...
O N I...
...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...
...jedną...
Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PRUSAKOLET - ...dziękuje za pozwolenie pozostania w tym miejscu...
Nie zgadzam się tylko z jednym...Ja się rozwijam wewnętrznie(coraz bardziej poznaje patologie uczuć...zachowań...), więc nie stoję w miejscu.
KWISATZ-...zaręczam Ci , że osoba , którą NAZYWAM PRZYJACIELEM , tak samo myśli i o mnie!Bezwzglednie-bez żadnego wyjątku , który by zmieniał znaczenie tego wyrażenia...( i nie mówię tu o tym potocznym znaczeniu-i przeze mnie również nadużywanym )-tego niezwykłego współistnienia homo sapiens...
SAMOTNA-...prawda?...Jaka PRAWDA???!!!
Twoja PRAWDA : że jesteś zła , głupia , uboga wewnętrznie , nieatrakcyjna dla nikogo , nie akceptowana przez innych , itd. ???!!!!Czy to ta TWOJA PRAWDA????!!!! Co to za PRAWDA???!!!
...Wybacz , ale ja w NIĄ nie uwierzę !!!!Nie przyjmuje JEJ!!!
IFCIU -...przykro mi , że właśnie to TY tak piszesz do mnie...
Myślałem , że odrobinę lepiej mnie rozumiesz...
Ja nigdy nie szukałem środków zastępczych! I Ty takowym byś nigdy nie była...
Pragnę okruszyny ciepła...Czy to zbrodnia , która trzeba tak piętnować ?!Potrzebuje (tak-jednak...) życzliwości...Co w tym tak okropnego?!
Boli ( bardzo...) , gdy czytam takie „niewinne” wyrazy od ludzi , których w jakichś (może tylko mój) sposób –bardzo cenie...
LARWA-...i co Ci powiedzieć???...
Mimo tego , co napisałaś...
SZCZĘŚCIA.
...jedną...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PRUSAKOLET - ...dziękuje za pozwolenie pozostania w tym miejscu...
Nie zgadzam się tylko z jednym...Ja się rozwijam wewnętrznie(coraz bardziej poznaje patologie uczuć...zachowań...), więc nie stoję w miejscu.
KWISATZ-...zaręczam Ci , że osoba , którą NAZYWAM PRZYJACIELEM , tak samo myśli i o mnie!Bezwzglednie-bez żadnego wyjątku , który by zmieniał znaczenie tego wyrażenia...( i nie mówię tu o tym potocznym znaczeniu-i przeze mnie również nadużywanym )-tego niezwykłego współistnienia homo sapiens...
SAMOTNA-...prawda?...Jaka PRAWDA???!!!
Twoja PRAWDA : że jesteś zła , głupia , uboga wewnętrznie , nieatrakcyjna dla nikogo , nie akceptowana przez innych , itd. ???!!!!Czy to ta TWOJA PRAWDA????!!!! Co to za PRAWDA???!!!
...Wybacz , ale ja w NIĄ nie uwierzę !!!!Nie przyjmuje JEJ!!!
IFCIU -...przykro mi , że właśnie to TY tak piszesz do mnie...
Myślałem , że odrobinę lepiej mnie rozumiesz...
Ja nigdy nie szukałem środków zastępczych! I Ty takowym byś nigdy nie była...
Pragnę okruszyny ciepła...Czy to zbrodnia , która trzeba tak piętnować ?!Potrzebuje (tak-jednak...) życzliwości...Co w tym tak okropnego?!
Boli ( bardzo...) , gdy czytam takie „niewinne” wyrazy od ludzi , których w jakichś (może tylko mój) sposób –bardzo cenie...
LARWA-...i co Ci powiedzieć???...
Mimo tego , co napisałaś...
SZCZĘŚCIA.
"CLARICE"...
...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...
...jedną...
...jedną...