Widok

sanatorium Alma

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki relikt - antyk jeszcze funkcjonuje!!!bardzo zimno z racji oszczędności - obsługa słabiutka - no i sama właścicielka zadufana w sobie osoba , która traktuje klientów jak i personel jako zło konieczne.Jedzenie poniżej poziomu , zabiegi reh. na sztukę !!!Omijajcie te miejsce na wyspie z daleka - gdziekolwiek aby jak najdalej!pozdrawiam serdecznie .
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 13

Witam ja jadę 10.09 będzie dobrze grunt to dobre towarzystwo I pogoda, jadę z kierunku Bydgoszczy pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za miłe słowa.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki. Już mniej się obawiam.

Dzięki. Do miłego zobaczenia, mam nadzieję.

Julia czy masz miejsce na dachu na drugi rower i skąd jedziesz?

Rower weź.Jest dużo szlaków rowerowych na wyspie Sobieszewskiej .W zeszłym roku z towarzystwem obieździliśmy całą wyspę łącznie z wypadem na Kujawy.Julia już pisałem do Ciebie.O ile masz wolne miejsce na dachu zabierz mój rower.tel.608 310 741.Pozdrawiam i czekam na telefon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam :-)
Julio właśnie 19 lipca wróciłam z Almy. Bierz rower jest gdzie jeżdzić . Rower można przypiąć przy schodach przy budynku. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu . Gosia :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przejmuj się komentarzami będzie dobrze wszystko zależy od uczestników też jadę 10 09 pozdrawiam do zobaczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam tylko jedną szynę i chcę wracać wcześniej , jadę z Lublina.

A z skąd jedziesz.

Słyszałem ze chłopcy z pokoju 115 dali czadu. Mogę liczyć na to samo

Widocznie niektórym nie przeszkadza ,w takich warunkach żyją ,obecnie jestem na turnusie.uwłacza wszelkiej godności ,fotki komu wysłać ,ludzie boja sie narazic i skarżyć do ZUS ,bo chcą wyjechać......w przyszlosci na leczenie.,zapraszam.Sprawa dla.reportera
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

No to pięknie..czytam komentarze i już mnie strach ogarnia :( a jadę w październiku :(

Niech zgadnę w pokoju 115 jest Pan Piotr

Witam ja jadę 10.09 będzie dobrze grunt to dobre towarzystwo I pogoda, jadę z kierunku Bydgoszczy pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jadę 24 listopada i jestem przerażona tym co tu piszą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem tu … w Almie już ponad półtora tygodnia. Chyba to jakiś inny ośrodek. jedzenie rewelacyjne...nie wiem jak narzekający na jedzenie jadają w domach, ale rzeczywiście brakuje czerwonego kawioru, ośmiorniczek i krewetek.
Obsługa rewelacyjna, począwszy od Pań w recepcji, poprzez inne osoby. Rehabilitanci rewelacja pełen profesjonalizm. Logistyka perfekcyjna, na zabiegi wchodzi się z "marszu".
Warunki mieszkaniowe normalne, jak w średniej klasie ośrodku nad morzem za niewielkie pieniądze.

Szacunek dla Pana Ordynatora i Pani Kierownik Rehabilitacji to naprawdę pełni empatii i szacunku dla pensjonariuszy. Styczności z Panią właścicielką póki co nie miałem, ale chyba to jest zupełnie niepotrzebne. polecam pobyt w Almie pod każdym względem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cieszę się z tej opinii, ponieważ jadę 10.09. i trochę obawiałam się czytając dotychczasowe wypowiedzi na temat pobytu. Pozdrawiam.

Cześć Jola. Skąd jedziesz tego 10.09? Może uda nam się połączyć podróż? Jadę swoim autkiem :0
Martyna

Cześć Martyna,
Mogę jechać z Warszawy lub Sochaczewa. Byłoby miło, gdyby udało nam się połączyć podróż.
Kiedy zamierzasz wyruszać i jaką trasą?
do góry