Widok
Nam schody robił Pan Dopke, też z Bojana i również mogę go szczerze polecić. Ostatnio widziałam reklamę na jego samochodzie i dla zainteresowany podaje adres jego stronki: http://www.schody-dopke.pl
Pan D....e ostatni człowiek na ziemi z którym chciałbym współpracować - telefonów praktycznie nie odbiera!!! umawia się na termin - nie pojawia się tel dalej milczy - dzwoni po kilku dniach po może ciągu ciężkiej pracy alk..... i pyta się czy temat aktualny - CZŁOWIEK JEST NIE POWAŻNY UWAŻAJCIE PAŃSTWO NA NIEGO SZKODA NERWÓW I WASZEGO CZASU
Pan D......ke to totalny paprak niesolidny niesłowny kłamca inaczej mówi i inaczej robi a schody przez niego wykonane to totalna porażka zle spasowane a powstałe luki napchał kitu który po jakimś czasie wypadł i mam schody ze szparami.TOTALNE PATARACTWO DZIWIE SIĘ ZE NIE ZABIORĄ JEMU KONCESJI NA PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI.
Sugerowała się dobrymi opiniami nr.P.Dopke,sasiadce też dobrze zrobił schody ale nie pojawił się zeby dokończyć jakieś drobne rzeczy,sama jestem z nim umówiona i też się nie pojawił na spotkanie i ostateczny pomiar i rownieź nie odbiera telefonów.ul.Paprotkowa chyba poszukam innego rzetelnego sławnego fachowca
Tak jak wyżej ktoś napisał..Pan Dopke jest nie slowny krętacz i klamczuch termin w jakim mial mi wykonać schody to pierwszy tydzien marca 2017 mamy juz polowe wrzesnia 2017 a Pan "dopke" dalej mnie zwodzi i schodów jak nie bylo tak nie ma..mógł przecież od razu mi powiedzieć iż nie chce sie podjąć ich wykonania ..poszukałbym kogoś innego..nie odbiera telefonów..myślę ze ten osobnik ma jakieś zaburzenia psychiczne..mam nadzieje ze to czytasz zakłamana łajzo!! szczerze radze sie trzymać z daleka od tego gn..a! pozdrowienia z CIEPLEWA!!
Szczerze nie polecam!! Negatywne opinie jak najbardziej prawdziwe. Trzeba się prosić o wycenę, o projekt, o umowę. Wielce zdziwiony, że człowiek chce mieć na piśmie ustalenia. Arogancki, bezczelne odzywki w stosunku do Męża przez telefon. Po 3 miesiącach oczekiwania na umowę, zrezygnowaliśmy. Żenada, zero szacunku do klienta. Szkoda nerwów!
Nie polecam dać zrobić sobie schodów u Pana Kazimerza Dopke!!! Zrobił nam schody pod koniec 2018 roku. Od samego początku problemy z ustaleniem terminu montażu , brak kontaktu. Jak już z wielka łaską zamontował te schody to po 2 tygodniach zaczął się dramat i zaczęły pękać stopnie. Po kontakcie telefonicznym z innego numeru tel. , bo mojego już nie odbiera powiedział że będzie za 3 dzni i tak leci już 2 miesiąc. Nic w temacie się nie zmienia. Telefonu dalej nie odbiera. Drewno na schody też zrobione ze słabego materiału , bo każdą rysę i wgniotę już widać. Nie polecam tego Pana , a sprawę będę musiał podać do odpowiednich urzędów.