Widok

ścigacze....

Czesc!
Czy ktos wie gdzie na terenie trojmiasta jest jakis klub, pub luc cokolwiek gdzie zbieraja sie ludzie kochalacy motory, a szczególnie scigacze?
Za odpowiedz z góry serdecznie dziekuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byl motyw taki-ale to byl zjazd czy cus na polance redlowskiej w gdyni bodajze na poczatku wakacji..czy moze i wczesniej..ale wiecej nie wiem:D
Moto Sport Pub
Sopot, Rzemieślnicza 26 tel. 555-00-86

Pub Harley & Valkyrie Station - Sopot beach
Sopot, ul. Grunwaldzka 10 tel. 551-20-90

Nie byłem więc nie wiem co tam jest, ale raczej to będą Harley'owcy....Ci co jezdza na scigaczach to czesto wola w weekendzik zalozyc dresik lub inne ciuszki i skoczyc do zwyklego clubu...a jaki jest cel tego pytania? bo jezeli jestes fanka motorow to moge sie popytac, zna sie ludzi co maja motory i sie zapytam gdzie siedza...a jak szkukasz kolesia ktory ci zaszpanuje motorkiem, a ty go sobie bedziesz mogla zarwac, i ten tego, to nie bede tracil czasu....

Pozdrawiam
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
klub harlejowców jest na terenie stoczni gdańskiej w jedenej ze starych hal

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie zrobic tatuaż (18 odpowiedzi)

Czy ktos by mógł mi polecić dobre (wypróbowane) studio tatuażu w trójmiescie najlepiej w...

Gry (18 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

do góry