Widok

scott spark a giant anthem

który wg Was lepszy do amitnego XC bez zacięcia do jakichkolwiek hardcore'ow zjazdowych. jakies argumenty za i / lub przeciw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spark - najnowsze modele na 2010 mają podwójną blokadę na oba amorki jednoczesnie
Anthem ma bardziej komfortowe zawieszenie, Spark jest bardziej "sportowy" , parę zł droższy i sporo lżejszy. Do ścigania Spark, do turystyki anthem.
Zadaj moze kolegom , którzy ci radzą pytanie, czy ktorys z nich jezdził choć może przez minute na ktorymś z tych rowerów, a może na obu, a może widzieli je jedynie na zdjeciach w katalogu. Pytanie, ktore postawiłes ma sens jedynie, gdy odpowiedza na nie osoby, co do ktorych masz pewnosc, ze to fachowcy i że jezdzili na obydwu tych rowerach dłużej niż kilka minut (i nie po sklepie). W innym przypadku możesz równie dobrze zapytać przypadkowo zaczepiona na ulicy osobę i jej odpowiedz bedzie miała taką samą wartość.
Fakt, zapomniałem dopisać, że jeździłem na obu. Zdecydowanie dłużej niż niż 5min :)

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry