Do instruktora Pana Tomka trafiłam po 2 latach nauki u innego instruktora w innej szkole. Byłam już zrezygnowana,zwłaszcza po sugestii że może powinnam zrezygnować. Przejaździłam nie zliczoną ilość godzin i nagle okazało się że jednak według Pana instruktora nie jestem w stanie się nauczyć. Więc naukę u Pana Tomka rozpoczełam w strachu że Pan Tomek również uzna że nie nadaję się na kierowcę. Ponad to wtedy nauka jazdy kojażyła mi się tylko ze stresem ,upokorzeniem i poraszką. Bardzo szybko okazało się że Pan Tomek jest niezwykle cierpliwym nauczycielem i życzliwym, serdecznym człowiekiem. W dodatku cechuje go duże doświadczenie,którym chętnie się dzieli. Lekcje z nim zawsze odbywały się w atmosferze zrozumienia,życzliwości a Pan Tomek zawsze fachowo i cierpliwie odpowiadał na każde pytanie,nawet jeśli się powtarzało i nie było zbyt mądre..Dla mnie ogromne znaczenie ma również to że Pan Tomek zawsze wierzył że się nauczę jeździć, nawet wtedy gdy mnie trudno było w to wierzyć. Wierzył również że zdam egzamin i tak się stało. W przyszłym tygodniu odbieram prawo jazdy. Serdecznie dziękuję Panie Tomku!