Widok
sex sex sex
Czy nie ma innych tematow?;)
Seks bez milosci, milosc bez seksu, seks pozamalzenski, seks rano czy wieczorem, seks kobiety z kobieta, mezczyzny z mezczyzna, seks po dragach, seks na czysto, na trzezwo, na zimno, na cieplo, na ostro, na stojaco, na lezaco, na wisząco;seks przed czy po posilku(?), w łóżku, na parkingu niestrzeżonym, w lesie, samochodzie, sklepie wolnocłowym, przed obiadem, z mechanikiem samochodowym, bufetową, żonatym łysiejącym, szaloną szesnastką, jurnym studentem, seks zamiast przyjazni, zamiast obiadu, w ramach oswajania, pocieszania, jako objaw aprobaty, sympatii, nienawisci, autodestrukcji, seks - komunia dusz, zatracenie, sport, zabawa, sposób na blondynke;)........
Chwilowo mam dosc, przytlacza mnie to.
Jesli nie mówi się wprost, to ciagle podtekstami.
Precz z seksem!
Przynajmniej do wieczora;)
hehehe
ale jak dla mnei sex jest ok. i jeśli ktoś sie wstydzi o tym rozmawiać to jego sprawa....... owszem nie wypada opowiadać o konkretnych osobach i sytuacjach...... ale o tym co sie lubi czego nie......
dlaczego precz? a ja si enei zgadzam.
gadać mi tu .......:)))))))))
ale jak dla mnei sex jest ok. i jeśli ktoś sie wstydzi o tym rozmawiać to jego sprawa....... owszem nie wypada opowiadać o konkretnych osobach i sytuacjach...... ale o tym co sie lubi czego nie......
http://kris10000.webpark.pl/
GG 880044
GG 880044
hehehe
http://kris10000.webpark.pl/
GG 880044
GG 880044
lepiej nie gadac o konkretnych osobach i sytauchjach bo moze cos wyjsc na jaw, jakies zwiazki moga sie skonczyc, malzenstwa rozpasc itp....gadanie o konkrentych osobach to tylko robienie im pod gorke, nie polecam jest to wyjatkowo szczeniackie zachowanie, takie chwalenie sie z kim i kiedy....ale ty krzychu mozesz mowic z kim i kiedy, a potem to przxeczyta....i bedziesz mial prze....
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
heh :) a ja mam taka zasade ... : jak nie chce o czyms dyskutowac i czytac, to ... po prostu sobie to odpuszczam. Nie narzekam, ze tematu jest za duzo. W koncu, nikt mnie nie zmusza do czytania forum :))
Potraktuj to prosze jako zyczliwa uwage: ja np. nie lubie narzekac na to co robi towarzystwo na forum (z wyjatkiem krytykowania chamstwa i buractwa i domagania sie, aby tego zaprzestac; tu tego na szczescie nie ma, ale na innych forach - bywa) i nie lubie, gdy ktos to robi. Jesli wiekszosc dyskutuje o seksie, to znaczy, ze akurat o tym ma ochote - na sile nikogo nie przekonasz, aby zmienic temat. W kazdej chwili natomiast mozesz zaproponowac jakis inny, niezwiazany z tym o czym mowisz - jesli beda chetni do dyskusji, to beda wpisy na Twoim watku :) Jesli nie - to nie ... Niektorzy nazywaja to 'wolnym rynkiem idei' i mysle, ze jest to trafne okreslenie ...
Pozdrawiam Goraco!!
Krzysiek
PS. A seks zima rozgrzewa najlepiej :)
Potraktuj to prosze jako zyczliwa uwage: ja np. nie lubie narzekac na to co robi towarzystwo na forum (z wyjatkiem krytykowania chamstwa i buractwa i domagania sie, aby tego zaprzestac; tu tego na szczescie nie ma, ale na innych forach - bywa) i nie lubie, gdy ktos to robi. Jesli wiekszosc dyskutuje o seksie, to znaczy, ze akurat o tym ma ochote - na sile nikogo nie przekonasz, aby zmienic temat. W kazdej chwili natomiast mozesz zaproponowac jakis inny, niezwiazany z tym o czym mowisz - jesli beda chetni do dyskusji, to beda wpisy na Twoim watku :) Jesli nie - to nie ... Niektorzy nazywaja to 'wolnym rynkiem idei' i mysle, ze jest to trafne okreslenie ...
Pozdrawiam Goraco!!
Krzysiek
PS. A seks zima rozgrzewa najlepiej :)