Widok
Ja kupiłem mieszkanie na tym osiedlu i na razie jest ok. Po zapoznaniu się z dokumentacją techniczną okazuje się, że będą to ciekawe budynki a co najważniejsze są oddalone od siebie o 35 m nie jak u innych sąsiad sąsiadowi zagląda prawie do mieszkania. Jeżeli chodzi o sprawy formalne czyli umowa kupna sprzedaży jest przejrzysta i jasna. Spawami formalnymi zajmuje się Pani Marta, która konkretnie i rzeczowo odpowiada na wszelkie pytania jak również sprawnie pomaga przy załatwianiu potrzebnych dokumentów. Jak dalej będzie układać się współpraca czas pokaże. Opinie o których piszesz to ja bym podchodził ostrożnie ponieważ konkurencja nie śpi i jedni mażą o drugich różne rzeczy i przez to jest zamieszanie. Mogę podać przykład osiedla sąsiadującego firmy ....... które jest zachwalane tylko dlaczego nie piszą,że mieszkańcy narzekają na zalane garaże, o pleśni na ścianach czy prowizorycznym wykonaniu zabezpieczeń miejsc postojowych. Najlepiej jest pojechać do siedziby firmy zapoznać się dobrze z ofertą i wtedy podejmować decyzję. Na dzień dzisiejszy Ekolan ma najniższe ceny w Gdyni i można jeszcze negocjować. Ja w cenie mieszkania dostałem miejsce postojowe.
Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu lecz gdy przeczytałem dzisiaj na forach opinie o tej firmie to szczerze odechciewa mi się kupna gdyż wielu narzeka na stan wykonania budynków i kwestie formalne. Czy możecie podzielić się swoją opinią na ten temat gdyż pierwsze wrażenie zrobili pozytywne ale jak wiemy wszyscy, pierwsze wrażenie często bywa złudne.