Widok

osiedle rodzinne

witam mieszkańców osiedla rodzinnego i ( i okolic ) jak wam się mieszka na tym osiedlu bo zastanawiamy się nad kupnem domu a dokładniej szeregu proszę o opinie jak się mieszka na tym osiedlu bo z tego co widzieliśmy to jest tam dosyć ładnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Piszemy stąd a nie z tąd :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To oczywiste, tez bym sie wkurzył gdybym się wybudował w miejscu gdzie jest plan na zabudowę jednorodzinną i nagle za płotem by powstawały szergowce, a to moze troche psuc krajobraz ALE na pewno bym nie wypisywał na forum ze te szeregi to kurniki, kołchozy a ludzie tam się wprowadzający to patologia, jełopy itd. itp. etc.
Ludzie się tam wprowadzający, równiez i ja, nie sa winni temu że zasłaniaja widok tym z domów jednorodzinnych. Płytkie to strasznie jest gdy ludzie z domów są sfrustrowani zaistniałym faktem i jedyne co potrafią to ublizyc tym którzy nie są temu winni.

Głupi ludzie z szeregów bo zamieszkali blisko Was i pewnie głupi deszcz bo przez niego mokniecie i na pewno głupi naleśnik bo przez niego przytyliście haha
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
"willi z basenem" - takie z przekąsem jak widzę

Mieszkam w domku jednorodzinnym (i nie ma basenu;)), ale też nie podoba mi się okręslanie osób z nowych zabudowan w jakiś urągający sposób. Natomiast proszę też o zrozumienie, że nowe budownictwo wprowadzone przez deweloperów w Baninie ZNACZĄCO zmieniło charakter wsi jaki miałą i jaki był pierwotnie planowany dla tej miejścowości i (a dokłądniej miało bycto osiedle domków jednorodzinnych) z stąd taka niechęć osób mieszkających w domkach wolnostojacych. Ale wiadomo, założenia sobie a życie sobie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Spokojnie, bez paniki. Też kupiłem szereg od 7 Nieba i w zeszłym tygodniu miałem odbiór. Poprawek cała lista, ale nic poważnego. Mają 30 dni żeby to ogarnąć.

Kij w mrowisko miałem na myśli to forum, bo tu wszyscy z " willi z basenami" się wypowiadają że szeregi to patologia i kurniki etc

Nie przejmuj sie :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlaczego kij w mrowisko ??? nie straszcie mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nowe od siódmego nieba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
coraz lepiej,ładniej,pytanie czy nowe,czy z wtórnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszka sie dobrze. Trzeba tylko miec świadomość, ze jakieś problemy beda i z deweloperem i z natura i z sąsiadem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to włożyłaś kij w mrowisko. :)

zaraz zobaczysz komenatarze że to nie dom tylko kurnik i że patologia w tych szeregach mieszka etc

pozdrawiam :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry