Widok

siłownia Obłuże, Pogórze, Oksywie dla mężczyzn??

Hej, gdzie w powyższym dzielnicach mógłbym znaleźć siłownię dla facetów z prawdziwego zdarzenia, ale nie z kosmicznymi cenami?? Może ktoś coś słyszał lub uczęszcza..
Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też poszukuję :) w tych okolicach ale nic nie ma. Jest w sumie Pure ale taki tam przerób ludzi że nie można znaleźć wolnego urządzenia.
Siłownia u Jurka, ulica bodajże Polska. Ceny konkurencyjne, świetna atmosfera. Dawno tam nie byłem więc może coś się pozmieniało. Generalnie zdecydowanie polecam.
Kiedyś była na ul.Bosmańskiej,obok City Pizza.Nie wiem,czy jeszcze istnieje i jakie mają ceny
Istnieje z tego co słyszałem to 50 zł miesięcznie ale chyba już nie można się zapisywać bo za dużo ludzi tam było. Co nie zmienia faktu że warto zapytać. ;p

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (25 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Narty biegowe czy turystyczne? (4 odpowiedzi)

Witam, chcę zacząc zabawę i trochę pobiegać na nartach. zaczęłam czytać artykuły, jest mnóstwo...

Gdzie się zważyć? (8 odpowiedzi)

Witam chciałbym zapytać Państwa gdzie w Gdańsku można zmierzyć swoja wagę ciała? Mile widziane...

do góry