Widok

siłownia

moze ktos wie czy w poblizu Banina znajduje sie jakas siłownia ,oprócz NOVELLO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do mieszkanic osiedla
Faktycznie tu masz rację, nie zrozumiałem Twojego wcześniejszego wpisu.Sorry
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do aaa
Raczej to zwykłe lenistwo,nikt nie lansuje się , widziałes tam jakies wypasione fury?
Nie przesadzaj i nie obrażaj ludzi.!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie nazwałbym lenistwem konieczności przejścia 50m z parkingu do wejścia głównego, no chyba że po tak wielkim wysiłku fizycznym nie ma jeden z drugim siły to bardzo przepraszam i wspołczuje, może szachy w takim razie???
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
szkoda tylko,że fajni instruktorzy odchodzą z tego klubu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też mnie irytują ci idioci co stają na drodze a ponad połowa parkingu pusta. Chyba trzeba przejść się z gwoździem i zostawić informację że to przeszkadza.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to jest watek o parkingu czy o siłowni?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
z tego co widziałem to stawiają tam pracownicy siłowni i dzierżawcy, no i jak jest jeszcze wolne miejsce to ci co bardzo się spieszą na siłkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej no ale bez kitu... parking nie jest 2 km od wejścia... na siłownie lecą bo d*pa za wielka, ale gdyby się dało, to parkowaliby przy bieżni...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłes ? widziałeś?
Nie musisz obrażać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do mala: bylem, widzialem i nie obrazam tylko potwierdzam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a tam w ogóle jest jakis trener?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
czy warto wykupic karnet na siłke w Baninie?
Jakie są wasze opinie?
Ja nie polecam
Siłownia jest mała, ludzi tłum, karnet nie najtańszy.
Lepiej pobiegać lub poćwiczyć w domu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Nie wiem jak siłownia ale ja z zajęc zrezygnowałam, ciągłe zmiany grafików, nigdy nie wiesz kiedy możesz wejść, zapisy dziwne.
Znalazłam siłownie w Sopocie gdzie po pracy jadę i nie muszę się zastanawiać czy dziś będzie to czy tamto.
Słyszałam ,że kilku trenerów odeszło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
cena za wysoka, brak trenera,ciasno,mały wybór sprzętu.
Ale warto samemu zobaczyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
trener jest .Może trafiasz na dni kiedy ma wolne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego dziwne zapisy? i nie wiadomo kiedy można wejść??
możesz napisac cos więcej?
kiedys na zajęcia chodziło sporo pań i brakowało miejsca i były zapisy, rozumiem to bo salki małe i nie wszystkie się pomieścimy ale teraz coraz mniej kobitek chodzi i raz sa zajęcia, raz odwołane a to sie zapisac trzeba bo jak kompletu nie będzie to się nie opłaci. Były bezpieczne narty za kilka dni juz nie było bo niby frekwencja mała a ludzi było sporo bo moja sąsiadka chodziła a okazuje sie ,że juz nie ma Pana trenera prowadzacego i wszystko wzieło w łeb. Kołomyja jakaś.
Stale zmieniają i mieszają w tych grafikach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja osobiście jestem zadowolony z tych zmian. Po pierwsze grafik jest co miesiąc lekko inny, dlatego że cały miesiąc babeczki na recepcji zbierają zrzędzenie wszystkich. komuś nie pasuje godzina, koleś musi wyjść z psem, a ta do pracy... więc co miesiąc jest to aktualizowane i o to chodzi chyba, żeby oferta była jak najbardziej aktualna. Jest taki chaos jaki chcecie by był...
jak żyję tak jeszcze nie widziałem firmy która by się tak bardzo chciała dostosować do swoich klientów więc już bez przesady - nie zrzędźcie.

na początku rzeczywiście były tłumy... ale i karnet był albo za darmo albo w niskiej cenie, więc wszyscy wyrwali na siłkę. teraz już jest luźniej, bo niema zniżek.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Siłownia na ul. Pszennej "Studio 7"

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry