Widok

single

hej jestem singielka i chciala bym zorganizowac impreze dla takich jak ja. dobra muzyczka konkursy, gry i zabawy z nagrodami a do tego nutka alkoholu czy kawki co o tym sadzicie bylibyscie chetni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak się single spotkają, to już nie będą singlami - singla, jak nazwa wskazuje, muszą być skazani na samotność, single to nie double ani triple ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
prosze dokladnie przeczytac to co jest powyzej napisane :) i zapraszam na zabawe wsrod singli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem za :)
swietnie :)
jestem na etapie organizowania naszej grupki
bede informowac na bierzaca
jesli masz znajomych chetnych to rowniez ich zapraszam goraco
czekam na więcej informacji :)

Pozdrawiam:)
A ja jestem za aby zorganizować taką imprezę dla singlów więc będę czekać na kolejne informacji.
Serwis Komputerowy
czekam na info :)
to po takiej imprezie będzie double, a być i może i po 9 miesiącach triple :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Halewicz może masz racje że po takiej imprezie będzie podwójnie a za 9 miesięcy trójka i nawet miło. Szkoda że w trójmieście nie ma praktycznie takich imprez dla singlów niż na zachodzie. Cały czas czekam na informacje na temat tej imprezy :)
Serwis Komputerowy
impreza dla singli drodzy panowie do niczego was nie zobowiazuje procz dobrej zabawy
zapraszam :)
widzisz, dla faceta singla dobra zabawa jest TYLKO i WYŁĄCZNIE wtedy, kiedy skończy się z Tobą w łóżku:) O naiwności Ty moja:)))) Niewiele wiesz o facetach singlach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Świetny pomysł, nie trzeba przecież szukac na siłę miłości życia ,ale można poznać sporo nowych ludzi !

3mam kciuki za realizację i się dołączam :)
spotkacie się - same Panie, upijecie i będzie płakać:) A potem zamówicie stripteaser`a albo opcjonalnie zamówicie pizzę i będzie oglądać Amelię, Czekoladę lub Stalowe Magnolie.
P.S. oczywiście Wam życzę, aby przyszło dużo fajnych chłopaków ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie przyjdę,moi kumple też ty Halewicz tez nie idz z daleka czuć nudą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie chciałabys to zorganizować?
anty, ja na imprezy już nie chodzę:) Usnąłbym tak koło 21-szej U_U
A jaki przedział wiekowy?
cosby mozna wymyslic jednak :]
jestem singlem po 70 ! czy tez moge sie przyłaczyc do gorzalki i panienek ! jak szalec to szalec ...a kiedy te balety beda ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
sluchajcie kazdy ma na to swoj poglad i tego nikt nikomu nie broni- cokolwiek was i mnie kreci i jest ok ale jesli macie 18 lat skonczone chcecie poznac kogos nowego, zabawic sie wsrod ludzi wolnych, pogadac, posmiac sie, potanczyc a do tego zaszales w konkursie i zdobyc nagode popijajac na co tylko macie ochote to zapraszam
impreza szykuje sie w gdyni i jak sie zbierzecie to jeszcze w tym miesiacu- w przyszlym tygodniu podrzuce stronke ze szczegolami i czekam na was
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram akcje:)
no to przekonałaś mnie :)
Czekam na szczegóły :)
Kłaniam się.
Dobra muzyczka, konkursy, gry i zabawy :) czego wiecej od życia chcieć na Sylwestra. Ja sie na to piszę. Ubiore ładny fraczek i sie z chęcia przyłączę. Jestem z gdanska. Oboje z kolezanką (ja kawaler ona panna) szukamy imprezki w towarzystwie i zeby to nie byl jakis klub "dla kazdego" jakich to na miescie jest od groma. Czekam z niecierpliwością na szczegóły. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Ide szykować zakąski... ;)
A co dobrego przyniesiesz ze sobą?
I nie mam tu na myśli Twojej koleżanki wcale :D
Zakąski które do tego czasu wzbogaca się o odpowiedni smak, zapach i kolor :D
I ten frak...hmmm :D
Zwyczajnie chce niespostrzeżenie na imprezę dodatkowe żyjątka wprowadzić ;)
jestem bardzo za :))
do jutra powinnam przesłac info z linkiem do stronki i czekam na wszystkich zainteresowanych
świetnie ... bardzo się cieszę
heeej karola może znajdziesz jeszcze 2 miejsca?:))
dla dwóch singielek :D

malina.mailroboczy@wp.pl
Zaciekawiony pomyslem :)
Powodzenia z organizacja :)
Czekam na dalsze inf.
Pozdrawiam
hej!
Jestem zainteresowany.Czekam na info.
Pozdrawiam
http://zabawatrojmiasto.webnode.com/ zaznacze na wstepie zaznacze ze strona stworzona dla nas dla singli i zapraszam do zagladania
a ze zeden ze mnie informatyk to moze szału nie bedzie :)

pozdrawiam karola
no proszę... wreszcie ktoś wpadła na genialny pomysł...
podziwiam zapał... może i ja się skuszę? pod warunkiem że nie będzie to zabawa dla tych co mają jeszcze mleko pod nosem bo na niańkę, nauczycielkę czy guwernantkę się nie nadaję... chociaż z drugiej strony guwernantka...czemu nie? hehehe...
pozdrawiam i będę śledzić dalsze poczynania
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
super tez sie pisze :) daj znać
jesli chodzi o wiek to ponizej 18 nie zapraszam a jesli ktos sie decyduje zapraszam o dalszy kontakt poprzez namiary na stronie
rozumiecie ze chcialabym nie dlugo "dopiaac" wszystko w ciagu najblizszych dni
strona poprawiona
zapraszam ponownie :)
http://zabawatrojmiasto.webnode.com/
JA TEZ SIE PISZE NA TO
halo, halo!
Czy ta impreza już się odbyła?? Jesli nie, ja też jestem chętna;D
kliknij na link podany przez karolę...
:o)
A ja byłbym zainteresowany mając pewność, że u 2/3 osób nie skończy się to romansem. Niestety większość singli to poszukiwacze taniej przygody.
Ciekawy pomysł, ale trochę mało szczegółów na tej stronie.
to zwykla knajpa i naciaganie ludzi aby podtrzymali zycie upadajacego lokalu
komentarz typowego lenia-polaka

a Ty co zorganizowałeś w życiu?
Twoja studniowke a sorrry Ty jej nie miales))
czesc Karolin, a czy singiel 39 letni, też może się się gdzieś "wpisać"?
Jestem pod emailem: greo5@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie, Grzegorz
kochani tak dla jasnosci wiecej szczegolow pojawi sie do wtorku na stronie, nie zapraszam maloletnich osob a tak naprawde jestem osobka ktora ma knajpe tudziez jakies znajomosci a jedyne co zamierzam to oderwac singli od monitorow i dobrze sie pobawic w towarzystwie singli. muzyczka konkursy wrozka i inne atrakcje zapewniam i prosze o deklaracje chetnych termin singiel party juz 07.01.2013
wprowadzam mala poprawke- nie mam zadnej knajpy i znajomosci a podany koszt jest cena m.in za wyjecie
Karola to jak już się zdecydujesz kim jesteś i o co ci chodzi to daj znać... bo na razie to chyba gubisz się w zeznaniach...
ona to chyba jakies prochy lyka bo raz ma knajpe a raz nie ! olac knajpy na imprezy , nie ma jak w chalupie ze znajomymi a nie jakies wloczenie sie jak dziady
"podany koszt jest cena m.in za wyjecie" a za włożenie ile? :) heh sorry nie mogłam się powstrzymać.

Dla mnie też to wygląda na próbę ściągnięcia ludzi do lokalu, pomysł dobry bo mało takich imprez ale można przecież było od początku grać w otwarte karty....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Ja nie wiem co będe robić jutro a juz napewno "07.01.2013" ;)
przepraszam * na pewno :D
chochliki dzis mnie prześladuja ;)
Chcecie zrobić imprez dla singli ?

Skontaktujcie się z nami ! My Wam w tym pomożemy !

DJe
Nagłośnienie
Lasery
Oświetlenie

Bez przesady. To ma być spokojny mily wieczór a nie jakies szaleństwo wariackie. Po co komu DJ. Radio sie wlaczy wyciszone i bedzie klimacik. Ja jestem za wieczorkiem dla singli. Łukasz
To wyżej to po prostu reklama.

Ja również jestem za wieczorkiem.
Jak widać wiele jest chętnych tylko gorzej z organizacją ;)
Dlatego tez skoro ciężko wam idzie z organizacją , to może powierzyć to profesjonalnej firmie??
Najpierw muszą znaleźć się ludzie, którzy rzeczywiście chcą się ruszyć z domu a nie tylko o tym mówią ;)
Pomysl super pisze sie na 100% proponuje zalozyc liste osob ktore CHCA isc a nie krytykowac i wyglaszac swoje chore teorie... co do miejsca malo jest knajp? znalazla by sie nawet na spontanie jak wszyscy sie juz zobaczymy to nie problem, proponuje ruszyc temat z grobej rury

1Rafik
2
3
4
5
itd, a potem zorganizujemy date spotkania to jak?
Czy to spotkanie się odbyło?? z wpisów wynika że raczej nie, ale kto tam nadąży ;)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Sądzę, że nie. Założycielka wątku po paru wpisach zamilkła i sprawa zawisła w prózni. Poza tym mijają już dwa m-ce o pierwszego postu więc wygląda na to, że idea padła.
przepraszam bardzo ale dokladnie informacje co do miejsca terminu imprezy byly podane a ze problemem jest przeczytac pare zdan i poprostu odesc od monitora i sie zabawic to ja nic nie poradze i prosze znalezc sobie kogos innego do ktytywania a jedyne co moge powiedziec... chetnie podam link ze strona z kolejna impreza dla singli i zobaczymy ilu z was bedzie chetnych
pozdrawiam cieplutko
~karola

Jeżeli o mnie chodzi to nie mam problemu ze zrozumieniem tego co napisałaś wcześniej jak i linki które zamieściłaś z informacją o ewentualnym spotkaniu. Bardziej nam chodziło o info czy to doszło do skutku w sensie "spotkanie" a za uwagi na temat kto i ile siedzi przed monitorem bardzo dziękuję jak i za troskę, ale moja droga koleżanko niektórzy mają pracę przed komputerem i dla mnie jest to odskocznia od tego co robię każdego dnia po kilka godzin... Czy ktoś Ciebie w jakiś sposób obraził? to było tylko pytanie "czy spotkanie się odbyło"
Nie ma co sie unosić i obrażać szkoda nerwów bo życie takie krótkie i piękne jest :)
Pozdrawiam :)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
moja wypowiedz byla odpowiedzia ostatnich paru komentarzy a na pewno nie zlosliwoscia co do Twojej osoby
szykuje sie pare roznego rodzaju atrakcji wiec zapraszam Cie do sledzenia i wspolnej zabawy
wszyscy spragnieni rozrywki rowniez mile widziani
pozdr cieplutko
Karola, ja mozesz to prosilbym o link w takim razie :)zobaczymy kto i w jakich ilosciach sie zjawi czemu nie dac 2giej szansy :P Pozdrawiam
wielkie dzieki
Wal do mnie na maila jak cos sie bedzie dzialo Osssstry@gmail.com
jak z tematem?
projekt trojmiasto juz ruszyl, zapewniam dla kazdego znajdzie sie cos ciekawego choc poki co jest to narazie bardzo uboga wersja, ktora na pewno sie rozwinie
na poczatek moze singiel party

http://3-miasto.webnode.com/

pozdrawiam
Fajne fajne poszlo do przodu a powiedz mi jeszcze ile taka przyjemnosc bedzie kosztowala zeby ew wszyscy sie przygotowali na wydatki? Pozdrawiam
Wejsciowka z lampka wina i poczestunkiem 40zl, Teraz jak to wyglada ile osob by sie na to pisalo? bo ja jestem za.
Cos Temat przymarł.
no.. nikt nie nie kombinuje?
bez urazy ale po tej stronce ze sweet szczeniaczkami to rzeczywiscie niewiele mozna sie spodziewac, co najwyzej bledow ("weeding") wiec polecam slownik jezyka angielskiego ;) poza tym co do organizatorow fajnych eventów to jednak chcialabym zeby czymkolwiek sie wyrozniali ("Młodzi, nie wyróżniający sie niczym ludzie mieszkający całe życie na pomorzu, którzy chca wprowadzić nowosci w trójmieście.") a nie jakas szara masa, w kazdym badz razie teksty raczej nie poruszaja...
nie ma miłości bez naiwności
Franka... jak sama doskonale wiesz takich imprez nie ma wiele, lepsza stona ze " szczeniaczkami" niz czarny tekst na bialym tle rawda? co do organizacji okarze sie na miejscu, w karzdym razie nie zamierzam sie ich czepiac skoro tam jeszcze ni bylem... jezeli ktos ma lepsze koncepcje zapraszam do zorganizowania takiej imprezy i juz.... ponawiam pytanie :)

Kto sie pisze i kto bedzie. Pisac
chyba okaŻe jesli juz, widac jezyk polski tez nie jest Wasza mocna strona ;) w kazdym badz razie jako singielka kolo 30stki gdy widze takie sweet focie z psiakami oraz błędy jezykowe to zastanawiam sie czy nie mam do czynienia z gimnazjalistami...Co do tego czy jest duzo takich imprez czy nie to nie wiem, bo mnie one nie interesuja, wole sama spotkac sie np. z ludkami z forum.
Jak masz zamiar krytykowac to prosze znajdz sobie inny temat lub idz jako nauczyciel polskiego pracuj nie wiem poco ludzie pisza nie na temat swoje krytyki i wyszukuja sie problemow jak Ty, nie zamiezam sie juz z Toba przejmowac.
jak Ci nie pasuje to poco tu piszesz? idz "spotkaj sie z ludzmi"
moze lepiej nie kompromituj sie juz wiecej (zamieRZam). Niestety jesli robi sie cos publicznie (np. na forum) to trzeba liczyc sie z mniej lub bardziej konstruktywna krytyka, ale rozumiem ze umiejetnosc jej przyjecia ma zwiazek z pewnego rodzaju dojrzaloscia (nie mylic z płciową), ktorej widocznie brak...

ps. ciesze sie ze nie zamieZasz sie juz ZE mną przejmowac :P
szkoda posta na Ciebie :D co do bledow, pisze szybko i czasem wychodza rozne niedociagniecia ale to taki szczegol informacyjny dla Ciebie Pani dojrzala :)
Ok widze koniec tematu...
rozladowuja sie na portalu bo w realu nie daja sobie rady..;) ot co..;) lub co gorsza chca zablysnac..
:) rozwin temat :D
Cześć, nie wiem czy ta cała impreza doszła do skutku, ale może by ktoś ( nie ja:P) zorganizował wyjście ludzi z forum :)
Nie chodzi o to żeby zaraz wszyscy się sparowali, ale bardziej o fajną paczkę do wyjścia :) Singiel ma ciężkie życie jeśli chodzi o znalezienie kompanów do wspólnych wyjść, bo znajomi albo dzieci pilnują albo męża/żony :) Samemu na imprezie też ciężko :)
zarejstrowałem się:)
do góry