Widok

single

hej jestem singielka i chciala bym zorganizowac impreze dla takich jak ja. dobra muzyczka konkursy, gry i zabawy z nagrodami a do tego nutka alkoholu czy kawki co o tym sadzicie bylibyscie chetni?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zarejstrowałem się:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, nie wiem czy ta cała impreza doszła do skutku, ale może by ktoś ( nie ja:P) zorganizował wyjście ludzi z forum :)
Nie chodzi o to żeby zaraz wszyscy się sparowali, ale bardziej o fajną paczkę do wyjścia :) Singiel ma ciężkie życie jeśli chodzi o znalezienie kompanów do wspólnych wyjść, bo znajomi albo dzieci pilnują albo męża/żony :) Samemu na imprezie też ciężko :)
:) rozwin temat :D
rozladowuja sie na portalu bo w realu nie daja sobie rady..;) ot co..;) lub co gorsza chca zablysnac..
Ok widze koniec tematu...
szkoda posta na Ciebie :D co do bledow, pisze szybko i czasem wychodza rozne niedociagniecia ale to taki szczegol informacyjny dla Ciebie Pani dojrzala :)
moze lepiej nie kompromituj sie juz wiecej (zamieRZam). Niestety jesli robi sie cos publicznie (np. na forum) to trzeba liczyc sie z mniej lub bardziej konstruktywna krytyka, ale rozumiem ze umiejetnosc jej przyjecia ma zwiazek z pewnego rodzaju dojrzaloscia (nie mylic z płciową), ktorej widocznie brak...

ps. ciesze sie ze nie zamieZasz sie juz ZE mną przejmowac :P
nie ma miłości bez naiwności
jak Ci nie pasuje to poco tu piszesz? idz "spotkaj sie z ludzmi"
Jak masz zamiar krytykowac to prosze znajdz sobie inny temat lub idz jako nauczyciel polskiego pracuj nie wiem poco ludzie pisza nie na temat swoje krytyki i wyszukuja sie problemow jak Ty, nie zamiezam sie juz z Toba przejmowac.
chyba okaŻe jesli juz, widac jezyk polski tez nie jest Wasza mocna strona ;) w kazdym badz razie jako singielka kolo 30stki gdy widze takie sweet focie z psiakami oraz błędy jezykowe to zastanawiam sie czy nie mam do czynienia z gimnazjalistami...Co do tego czy jest duzo takich imprez czy nie to nie wiem, bo mnie one nie interesuja, wole sama spotkac sie np. z ludkami z forum.
Franka... jak sama doskonale wiesz takich imprez nie ma wiele, lepsza stona ze " szczeniaczkami" niz czarny tekst na bialym tle rawda? co do organizacji okarze sie na miejscu, w karzdym razie nie zamierzam sie ich czepiac skoro tam jeszcze ni bylem... jezeli ktos ma lepsze koncepcje zapraszam do zorganizowania takiej imprezy i juz.... ponawiam pytanie :)

Kto sie pisze i kto bedzie. Pisac
bez urazy ale po tej stronce ze sweet szczeniaczkami to rzeczywiscie niewiele mozna sie spodziewac, co najwyzej bledow ("weeding") wiec polecam slownik jezyka angielskiego ;) poza tym co do organizatorow fajnych eventów to jednak chcialabym zeby czymkolwiek sie wyrozniali ("Młodzi, nie wyróżniający sie niczym ludzie mieszkający całe życie na pomorzu, którzy chca wprowadzić nowosci w trójmieście.") a nie jakas szara masa, w kazdym badz razie teksty raczej nie poruszaja...
no.. nikt nie nie kombinuje?
Cos Temat przymarł.
Wejsciowka z lampka wina i poczestunkiem 40zl, Teraz jak to wyglada ile osob by sie na to pisalo? bo ja jestem za.
Fajne fajne poszlo do przodu a powiedz mi jeszcze ile taka przyjemnosc bedzie kosztowala zeby ew wszyscy sie przygotowali na wydatki? Pozdrawiam
projekt trojmiasto juz ruszyl, zapewniam dla kazdego znajdzie sie cos ciekawego choc poki co jest to narazie bardzo uboga wersja, ktora na pewno sie rozwinie
na poczatek moze singiel party

http://3-miasto.webnode.com/

pozdrawiam
jak z tematem?
Wal do mnie na maila jak cos sie bedzie dzialo Osssstry@gmail.com
wielkie dzieki
do góry