Widok
~karola
Jeżeli o mnie chodzi to nie mam problemu ze zrozumieniem tego co napisałaś wcześniej jak i linki które zamieściłaś z informacją o ewentualnym spotkaniu. Bardziej nam chodziło o info czy to doszło do skutku w sensie "spotkanie" a za uwagi na temat kto i ile siedzi przed monitorem bardzo dziękuję jak i za troskę, ale moja droga koleżanko niektórzy mają pracę przed komputerem i dla mnie jest to odskocznia od tego co robię każdego dnia po kilka godzin... Czy ktoś Ciebie w jakiś sposób obraził? to było tylko pytanie "czy spotkanie się odbyło"
Nie ma co sie unosić i obrażać szkoda nerwów bo życie takie krótkie i piękne jest :)
Pozdrawiam :)
Jeżeli o mnie chodzi to nie mam problemu ze zrozumieniem tego co napisałaś wcześniej jak i linki które zamieściłaś z informacją o ewentualnym spotkaniu. Bardziej nam chodziło o info czy to doszło do skutku w sensie "spotkanie" a za uwagi na temat kto i ile siedzi przed monitorem bardzo dziękuję jak i za troskę, ale moja droga koleżanko niektórzy mają pracę przed komputerem i dla mnie jest to odskocznia od tego co robię każdego dnia po kilka godzin... Czy ktoś Ciebie w jakiś sposób obraził? to było tylko pytanie "czy spotkanie się odbyło"
Nie ma co sie unosić i obrażać szkoda nerwów bo życie takie krótkie i piękne jest :)
Pozdrawiam :)
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
przepraszam bardzo ale dokladnie informacje co do miejsca terminu imprezy byly podane a ze problemem jest przeczytac pare zdan i poprostu odesc od monitora i sie zabawic to ja nic nie poradze i prosze znalezc sobie kogos innego do ktytywania a jedyne co moge powiedziec... chetnie podam link ze strona z kolejna impreza dla singli i zobaczymy ilu z was bedzie chetnych
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
Pomysl super pisze sie na 100% proponuje zalozyc liste osob ktore CHCA isc a nie krytykowac i wyglaszac swoje chore teorie... co do miejsca malo jest knajp? znalazla by sie nawet na spontanie jak wszyscy sie juz zobaczymy to nie problem, proponuje ruszyc temat z grobej rury
1Rafik
2
3
4
5
itd, a potem zorganizujemy date spotkania to jak?
1Rafik
2
3
4
5
itd, a potem zorganizujemy date spotkania to jak?
"podany koszt jest cena m.in za wyjecie" a za włożenie ile? :) heh sorry nie mogłam się powstrzymać.
Dla mnie też to wygląda na próbę ściągnięcia ludzi do lokalu, pomysł dobry bo mało takich imprez ale można przecież było od początku grać w otwarte karty....
Dla mnie też to wygląda na próbę ściągnięcia ludzi do lokalu, pomysł dobry bo mało takich imprez ale można przecież było od początku grać w otwarte karty....
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
kochani tak dla jasnosci wiecej szczegolow pojawi sie do wtorku na stronie, nie zapraszam maloletnich osob a tak naprawde jestem osobka ktora ma knajpe tudziez jakies znajomosci a jedyne co zamierzam to oderwac singli od monitorow i dobrze sie pobawic w towarzystwie singli. muzyczka konkursy wrozka i inne atrakcje zapewniam i prosze o deklaracje chetnych termin singiel party juz 07.01.2013