Widok
Dobra muzyczka, konkursy, gry i zabawy :) czego wiecej od życia chcieć na Sylwestra. Ja sie na to piszę. Ubiore ładny fraczek i sie z chęcia przyłączę. Jestem z gdanska. Oboje z kolezanką (ja kawaler ona panna) szukamy imprezki w towarzystwie i zeby to nie byl jakis klub "dla kazdego" jakich to na miescie jest od groma. Czekam z niecierpliwością na szczegóły. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Ide szykować zakąski... ;)
sluchajcie kazdy ma na to swoj poglad i tego nikt nikomu nie broni- cokolwiek was i mnie kreci i jest ok ale jesli macie 18 lat skonczone chcecie poznac kogos nowego, zabawic sie wsrod ludzi wolnych, pogadac, posmiac sie, potanczyc a do tego zaszales w konkursie i zdobyc nagode popijajac na co tylko macie ochote to zapraszam
impreza szykuje sie w gdyni i jak sie zbierzecie to jeszcze w tym miesiacu- w przyszlym tygodniu podrzuce stronke ze szczegolami i czekam na was
impreza szykuje sie w gdyni i jak sie zbierzecie to jeszcze w tym miesiacu- w przyszlym tygodniu podrzuce stronke ze szczegolami i czekam na was