Widok
skandal i brak profesjonalizmu
w październiku podjęłam studia dyplomowe na wydziale zarządzania. Niestety- już pierwsze dwie godziny zajęć przekonały mnie, że nie warto. Studia są płatne, nudne, nic nie wnoszące do tematu. Zostaliśmy potraktowani jak dzieci w piaskownicy. Mało tego- już od miesiąca walczę o zwrot wpłaconych pieniędzy- "na dzień dobry" potracono mi 25% ponieważ "uczestniczyłam w zajęciach". Dodam, że byłam na jednym pełnym zjeździe. Plan zajęć studiów wieczorowych obejmuje piątek od g15:30- kto ma na to czas?
Generalnie Państwo w Państwie, nikt nic nie wie i nikogo nic nie obchodzi,a przerzucając dokumenty między wydziałami sztucznie przedłużane są terminy rozpatrzenia jakiejkolwiek sprawy. Pytam: czego może mnie nauczyć taka uczelnia? Zarządzania? ŚMIECHU WARTE! I jest mi przykro, że rodzima uczelnia nie ma dla mnie oferty. W przyszłym roku podejmę studia, ale na pewno na innej uczelni.
Generalnie Państwo w Państwie, nikt nic nie wie i nikogo nic nie obchodzi,a przerzucając dokumenty między wydziałami sztucznie przedłużane są terminy rozpatrzenia jakiejkolwiek sprawy. Pytam: czego może mnie nauczyć taka uczelnia? Zarządzania? ŚMIECHU WARTE! I jest mi przykro, że rodzima uczelnia nie ma dla mnie oferty. W przyszłym roku podejmę studia, ale na pewno na innej uczelni.
Moja ocena
Uniwersytet Gdański
kategoria: Szkoły wyższe
poziom nauczania: 1
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.4
* maksymalna ocena 6
zgodzę się z Cari. Uniwersytet Gdański wydział zarządzania to jedna wielka porażka. Liczysz na wysoki poziom zajec, ale one oprócz prestiżu uczelni nic pozytywnego nie posiadają. Wykładowcy uważają się za bogów, którzy mogą obrażac innych, gdzie na tytuły naukowe jakie naszą nie przystało.
Mam porównanie z innymi uczelniami i niestety nikomu bym nie poleciła studiowania na tej o to uczelni.
Mam porównanie z innymi uczelniami i niestety nikomu bym nie poleciła studiowania na tej o to uczelni.