Widok

składanie długopisów ???

legendarne składanie długopisów...składał ktoś kiedyś? kuszą zarobkami 1600 netto i pracą w piżamie...
tylko po co cv ze zdjęciem????
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8
mogę prosić o podanie namiarów na tą firmę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Mogłaby Pani wysłać namiary na tą firmę, w której składa Pani te długopisy. Wychowuję małe dziecko i naprawdę przydałaby mi się taka praca w domu. mój mail: zseksuchecka2wp.pl. z góry dziękuję i pozdrawiam.
mogłabym prosic namiary na ta firme bede bardzo wdzieczna moj email
anna.nowak8874@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam ! proszę mi wysłać namiary na te długopisy podaję meila lili-mati@wp.pl dziękuję z góry z pozdrowieniami lili !
Witam jesli składasz dalej dlugopisy podaj mela firmy prosze czy ta firma jest pewna adi231@poczta.onet.pl
prosze napisac dokladny adres tej firmy adi231@poczta.onet.pl
Witam. Czy mogłaby pani podać Mi adres , jakiś kontakt na nich . Bardzo Proszę . paulina.kwasigroch@vp.pl
Trzeba miec powazne porblemy z bania by wierzyc w ta prace ze skladaniem dlugopisow. Przeciez to zwykla sciema.

A tak poza tym... Skladanie Dlugopisow........ chyba wolalbym sie powiesic niz wykonywac taka "prace".
to sa oszusty zaplacilam im stowe na konto zgubilam adres zrby odeslac im dlugopisy teraz podali mnie na komisariat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a pro poz, czy ktoś wie coś o firmie Smart?
Witam pania jesli pani sklada jeszcze dlugopisy dla tej firmy prosze dac mi znac dziekuje i czekam na odpowiedz
Prosze o namiary firmy ja jestem z ok Slupska
Oszustwo mnie wyrolowali ,nie wpłacajcie kasy
właśnie wróciłam z policji. byłam wzywana jako poszkodowana facet zarobił 250tys. na tym ale trafił za kraty. dałam się oszukać 2 lata temu i dopiero teraz facet wpadł. nie dajcie się ja wpłaciłam 50zł. i widzicie trwało to aż 2 lata se facio żył za kasę naiwnych ludzi. smieje się sama z siebie ale dzis na policji mi do smiechu nie było bo maglowali 40min!
witam czy moge prosic namiar na ta firme 1961mama@wp.pl dziekuje z góry pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy mogłabym uzyskac informacje odnośnie firmy dla której Pani składa długopisy. Pozdrawiam196mama@wp.pl
sorry,ale składanie długopisów jest dla nieudaczników ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej, moglabys tez mi podać namiar na ta firme, mój e-mail: 221_kinga@wp.pl
Witam! Bardzo prosze daj namiary na ta firme. Moj adres email pracowita52@wp.pl. Dziekuje i Pozdrawiam
Witam serdecznie . Od dłuższego czasu szukam pracy chałupniczej bezskutecznie ...trafiam tylko na oszustów :( Jeśli mogłabym prosić o pomoc i namiary na na jakąś uczciwą pracę to byłabym bardzo wdzięczna ...kaarinaa77@wp.pl Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Praca

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry