Widok

sklep Groszek

Chcialabym sie podzielic moimi doswiadczeniami zwiazanymi z obsluga w Groszku. Wlasnie wrocilam z drobnych zakupow i po raz kolejny zadna ze sprzedawczyn ani nie odpowiedziala mi "dzien dobry" ani do widzenia. Przy kasowaniu towaru zwykle pani jest albo nadasana albo rozmawia z kolezanka przez pol sklepu o swoich prywatnych sprawach.
Jak za PRLu - zza lady klientow wita mordercze spojrzenie pani z wasem, ktorej zawraca sie glowe jakimis zakupami.
Gdyby nie to, ze Groszek jest otwarty do pozna, to pewnie w ogole bym tam nie trafiala...
A moze tylko ja mam takiego pecha do Groszkowych sprzedawczyn?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale który Groszek? Ten na Fikakowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A przepraszam, umieściłam ten wątek nie w tym miejscu, w których chciałam...
Tak, chodzi o ten na Fikakowie - widzę, że chyba nie tylko ja mam takie odczucia ;)
Po upadku BOMI, właścicielka zwietrzyła interes i podniosła ceny od 5% do 15% na większość artykułów. Obsługa pozostawia wiele do życzenia, to fakt.
zgadzam się, ja również doświadczam tam braku kultury. Chyba tylko jedna pani jest tam w miarę miła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się a najgorsza obsługa jest na mięsnym zawsze jest nadąsana kiedyś stałam 2 w kolejce to sprzedawczyni rozmawiała z znajomą to powiedziała że ludzie łażą i nie dadzą odpocząć tylko zawracają głowę to po co chodzi do pracy jak jej nie odpowiada jak nadeszła moja kolejka poprosiłam o wędlinę to rzuciła mi ją na ladę i powiedziała oj przepraszam z wielkim bólem

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Jan - ocena (3 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....

A - ocena (3 odpowiedzi)

Mam wrażenie że program treningowy bardzo się rozjechał i jest zbyt szybki . Na białych pasach...

do góry