Widok
potwierdzam, byłam na rozmowie i jak przedstawiłam swoje oczekiwania finansowe (nie są wygórowane - dostosowałam je do tego ile miałam w poprzednich firmach) to pani zakończyła szybko i podziękowała za przyjście
po pracownikach też widać .., zero uśmiechu, zero entuzjazmu, nawet przy kasie podczas obsługi klienta dziewczyna strasznie zniechęcona, więc domyślam się jaka atmosfera pracy
uciekałam szybciej niż przyszłam- szkoda czasu
po pracownikach też widać .., zero uśmiechu, zero entuzjazmu, nawet przy kasie podczas obsługi klienta dziewczyna strasznie zniechęcona, więc domyślam się jaka atmosfera pracy
uciekałam szybciej niż przyszłam- szkoda czasu
Byłam wczoraj na rozmowie, w galerii Riviera. Pani kierowniczka bardzo młoda zaproponowała mi 1680zł brutto na 3 miesiące próbnego potem umowa o pracę i do tego premia 200zł. Praca różnie w zależności jak galeria czynna ale generalnie pół godziny szybciej tam się zaczyna pracę. bardzo młody zespół. Jak komuś to odpowiada to ok :-)
Który to już kierownik w tym roku będzie? Nikt nie chce pracować za psi grosz i w atmosferze wygórowanych oczekiwań. Jak otwierali sklep w Galerii Bałtyckiej to było 7-8 osób na 12 h pracy, a teraz ledwo 3. Pracy jest więcej niż kilka lat temu bo doszła jeszcze odzież dziecięca, pracowników o połowę mniej a płaca ciągle taka sama. (...) Smutne, zmęczone, zniechęcone twarze sprzedawców mówią same za siebie- klientom odbiera to chęć zakupów. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!
joanna.najko
albo może jednak praca dla ludzi, którzy chcą od czegoś zacząć... ja na przykład jestem świeżo po maturze, bez jakiegokolwiek doświadczenia, bo do tej pory skupiałam się na nauce i mnie ta praca na jakiś czas odpowiada. Mam ponad godzinny dojazd i potem 12 godzin pracy, ale czego mam wymagać bez doświadczenia? Wszędzie gdzie szukam ogłoszeń pracy jest wymagane, a jak mam je zdobyć? Właśnie w takich miejscach. Za tydzień podpisuję umowę z Carry i jestem z tego zadowolona. To moja opinia. pozdrawiam.
albo może jednak praca dla ludzi, którzy chcą od czegoś zacząć... ja na przykład jestem świeżo po maturze, bez jakiegokolwiek doświadczenia, bo do tej pory skupiałam się na nauce i mnie ta praca na jakiś czas odpowiada. Mam ponad godzinny dojazd i potem 12 godzin pracy, ale czego mam wymagać bez doświadczenia? Wszędzie gdzie szukam ogłoszeń pracy jest wymagane, a jak mam je zdobyć? Właśnie w takich miejscach. Za tydzień podpisuję umowę z Carry i jestem z tego zadowolona. To moja opinia. pozdrawiam.
To fakt że najniższa krajowa tak jak w każdej sieciówce na okresie próbnym jeżeli taki jest bo większość sieciówek daje umowy śmieciowe (umowa-zlecenie) Co dla mnie ważne że nie ma wyścigu szczurów - gdzie każdy pracownik ma plan dzienny do zrealizowania i sprzedawcy zabijają sie o klienta. A realia pracy w tego typu sklepach takie własnie są. Jak ktos chce wyzszych zarobków to zapraszam do Biedronki, tylko tam 8 godzin na kasie i tak źle i tak niedobrze. Coś za coś- jaki kraj taka praca- jaka praca taka płaca- jaka płaca taka praca.... Pozdro!!!
byłam na rozmowie na kierownika, zarobki żenujące, najlepiej najniższa krajowa- szukają jeleni a nie kompetentnych ludzi, zresztą wystarczy wejść tam do sklepu, ciuchy gorszej jakości niż z terranowy, a ceny jak w orsay, obsługa też jakby mieli łańcuchy przywiązane do kostek taki entuzjazm- dziękuje ja bym tam nie radziła!Regionalna też wywarła na mnie bardzo negatywne wrażenie, podziękowałam w trakcie rozmowy więc możecie sobie wyobrazić jaka atmosfera