Widok
Kiedyś sklep firmowy Wedla był w uliczce pomiędzy City Forum a budynkiem Ery (tym z parkingiem) (centrum Gdańska). Było to po drodze do mojego liceum, uwielbiałam tamtędy wracać...
Ostatnio, jak byłam tam ze dwa lata temu, nie był to już sklep firmowy Wedla, ale mieli świetny wybór różnych słodyczy, Wedla też. Nie mam pojęcia, jakie tam są ceny w porównaniu do innych sklepów.
Słodycze na bramy kupiliśmy w Makro.
Ostatnio, jak byłam tam ze dwa lata temu, nie był to już sklep firmowy Wedla, ale mieli świetny wybór różnych słodyczy, Wedla też. Nie mam pojęcia, jakie tam są ceny w porównaniu do innych sklepów.
Słodycze na bramy kupiliśmy w Makro.
jest "swiat czekolady" w Gemini w Gdyni, mozna kupic czekoladki w róznych cenach i np skomponowac takie bombonierki ładnie opakowane.Dokałdnie nie wiem jak to wyglada,bo tylko znajoma była.
Ale cos takiego tam jest.
mozna isc sobie na gorącą czekolade i pewnie poszalec kalorycznie :) sprawdzic:)
Ale cos takiego tam jest.
mozna isc sobie na gorącą czekolade i pewnie poszalec kalorycznie :) sprawdzic:)
wedel jest w galerii baltyckiej
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Galeria Bałtycka Jest pijalnia czekolady plus można tam kupić sobie rózne czekoladki.Ceny nie są niskie to fakt. Ale jest bardzo smacznie ( raz na jakiś czas lubimy się tam wybrać ze znajomymi - a co ! ).
Zwykle jednak kupuję słodycze od Wedla w sklepach. Supermarkety mają korzystniejsze ceny, poza tym często są jakieś promocje no i wychodzą nowe serie czekolad. Świetna jest ta nowa seria karnawałowa. Nie wiem czy widzieliście. Czekolada biała z zelkami . Oraz czekolada mleczna ze strzelającym cukrem ( moim zdaniem bomba ! ).
Zwykle jednak kupuję słodycze od Wedla w sklepach. Supermarkety mają korzystniejsze ceny, poza tym często są jakieś promocje no i wychodzą nowe serie czekolad. Świetna jest ta nowa seria karnawałowa. Nie wiem czy widzieliście. Czekolada biała z zelkami . Oraz czekolada mleczna ze strzelającym cukrem ( moim zdaniem bomba ! ).