Widok

sklep

wreszcie otworzył się sklep na różanym stoku nie trzeba biegac tak daleko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale gdzie? tam na rogu gdzie był kiedyś taki spożywczak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tam na rogu. nawet piwo mają bo wczesniej tam nigdy nie było
czy piwo jest z kija czy butelkowe ?
butelkowe, nie za dużo wymagasz? ale z kija też by mogli miec. najważniejsze, że jest taniej niż w lewiatanie i na tymiankowej
sklep jak sklep... nic niezwykłego...trochę trąci amatorszczyzną... drzwi skrzypią, dziury pomiędzy oknami a ścianą... jakieś przeciągi i zimno... czyżby właściciel oszczędzał na ogrzewaniu ??? mały asortyment i ceny wcale też nie są powalające... chyba tylko ekspedientki ratują ten sklep bo są w miarę sympatyczne... nie wróżę długiej przyszłości temu lokalowi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja jak idę tam na zakupy to słyszę wiecznie ze nie ma.. też nie wróżę dłuiej przyszłości..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
brakuje Biedronki lub innej sieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest Netto przy stacji BP. Ekspedientki niezbyt miłe, ale poza tym do zniesienia. Biedronka jest kawałek dalej w stronę Kokoszek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty anonim 6 lat temu nie było Biedronki....:)czytaj ze zrozumieniem i nie musisz być w każdym wątku;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

do góry