Widok

sklep z bielizną

Czy wiecie, gdzie w Trójmieście znajdę dobrze zaopatrzony sklep z bielizną - inny niż TRIUMPH, w którym właściwie nic ciekawego nie ma:(
Z góry dziękuję za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zajrzyj tutaj, znajdziesz tu spis polecanych na Lobby Biuściastych sklepów:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=117696992044816211829.00045c1efb1b90e69aa60&ll=38.065392,25.751953&spn=48.657319,61.083984&z=4
Jeszcze raz link:
http://tnij.org/c68g
Hurtownia na Przymorzy Jet do 14 mozna jechac i ogladac i kupowac;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w tej hurtowni można robić indywidualne zakupy? Wydaje mi się, ze tylko hurtem mozna, ale mogę sie mylić.
image
Ja jak jezdze to tak przed 13 i kupuje indywidualnie,pytam czy moge i juz nie byo nigdy problemow;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
Mi znajoma podesłał adres jednego ze sklepów, co prawda internetowego - trochę mnie odstraszyło, ale okazało się, że można się umówić i nawet przymierzyć przed zakupem - wybór, jak dla mnie imponujący, dla zainteresowanych zostawiam adres - www.zalotna.pl
Co do hurtowni, to aż trudno uwierzyć, że pozwalają, bo kiedyś było to nie do pomyślenia -chyba się tam wybiorę:)
Teraz juz hurtowanie pozwalaja kupowac detalicznie i pozwalaja nawet przymierzac towar, ale ceny nie sa juz tak atrakcyjne jak kiedys :(
Ale za to wybór jest, nie trzeba oblecieć 15-stu sklepów, zeby znaleźć coś dla siebie :)
image
Dziewczyny o jakiej wy hurtowni na przymorzu wy mówicie?
image
fajny sklep intenretowy znalazłam na stronie www.rajstopywloskie.pl gdzie są światne wyroby pończoszane w cenach hurtowych. Znajdują sie tam takie firmy jak moja ulubiona Levante, omero czy nawet oroblu same ekskluzywne produkty - kto zna rajstopki tych firmy to wie oczym mówie. Dużo tańsze niż w Gdyni na świetojańskiej lub w centrach handlowych (tam gdzie od dłuższego czasu kupowałam ale to juz sie zmieni).
Nie mają w tej hurtowni imponującego wyboru - chyba, że pończoszniczy:)
Jestem po pierwszym zakupie internetowym w sklepie zalotna.pl, bo chyba w necie jest największy wybór mimo wszystko(zawsze się obawiam, czy bielizna w realu będzie też taka fajna, jak na tych wszystkich zdjęciach, ale okazuje się, że wybrany przeze mnie komplet jest naprawdę super:)). Przydałoby się takie odbicie sklepu internetowego w realu-chodzi o wybór.
w tej hurtowni o której jest mowa to jakieś lewe informacje puszczasz bo sprzedaż jest tylko i wyłącznie dla sklepów za okazaniem odpowiednich dokumentów
kłamstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajna bielizne znajdziesz na torelle(pl) :)
Przecież to sklep dla ciężarnych a nie bieliźniany, to jaka tam fajna bielizna - nawet wybór bielizny dla karmiącej mizerny:)
Bielizna na każdą okazję - emilosc(pl)
Znajdziecie też tam mnóśtwo odjechanych gadżetów.
a może
OLX.PL
Jeżeli poszukiwana jest przez Was bielizna erotyczna to polecam sklep SexyLingerie.pl
Szybko - Tanio - Dyskretnie
witam, jestem Waszą klientką i uważam, że macie tam świetne otwarte biustonosze erotyczne :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku. (162 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie...

Kosmetyki Artdeco (9 odpowiedzi)

Czy ktoś orientuje się, gdzie w 3City można kupić kosmetyki Artdeco? Szukam też dobrze...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

do góry