Widok
Mi znajoma podesłał adres jednego ze sklepów, co prawda internetowego - trochę mnie odstraszyło, ale okazało się, że można się umówić i nawet przymierzyć przed zakupem - wybór, jak dla mnie imponujący, dla zainteresowanych zostawiam adres - www.zalotna.pl
Co do hurtowni, to aż trudno uwierzyć, że pozwalają, bo kiedyś było to nie do pomyślenia -chyba się tam wybiorę:)
Co do hurtowni, to aż trudno uwierzyć, że pozwalają, bo kiedyś było to nie do pomyślenia -chyba się tam wybiorę:)
fajny sklep intenretowy znalazłam na stronie www.rajstopywloskie.pl gdzie są światne wyroby pończoszane w cenach hurtowych. Znajdują sie tam takie firmy jak moja ulubiona Levante, omero czy nawet oroblu same ekskluzywne produkty - kto zna rajstopki tych firmy to wie oczym mówie. Dużo tańsze niż w Gdyni na świetojańskiej lub w centrach handlowych (tam gdzie od dłuższego czasu kupowałam ale to juz sie zmieni).
Nie mają w tej hurtowni imponującego wyboru - chyba, że pończoszniczy:)
Jestem po pierwszym zakupie internetowym w sklepie zalotna.pl, bo chyba w necie jest największy wybór mimo wszystko(zawsze się obawiam, czy bielizna w realu będzie też taka fajna, jak na tych wszystkich zdjęciach, ale okazuje się, że wybrany przeze mnie komplet jest naprawdę super:)). Przydałoby się takie odbicie sklepu internetowego w realu-chodzi o wybór.
Jestem po pierwszym zakupie internetowym w sklepie zalotna.pl, bo chyba w necie jest największy wybór mimo wszystko(zawsze się obawiam, czy bielizna w realu będzie też taka fajna, jak na tych wszystkich zdjęciach, ale okazuje się, że wybrany przeze mnie komplet jest naprawdę super:)). Przydałoby się takie odbicie sklepu internetowego w realu-chodzi o wybór.
Jeżeli poszukiwana jest przez Was bielizna erotyczna to polecam sklep SexyLingerie.pl
Szybko - Tanio - Dyskretnie
Szybko - Tanio - Dyskretnie
witam, jestem Waszą klientką i uważam, że macie tam świetne otwarte biustonosze erotyczne :)