Widok

sklep z nożami

Wie ktoś może gdzie znajdę sklep w 3mieście, z bardzo duzym wyborem noży ? Chodzi mi konkretnie o kunai. Albo gdzie można zrobić noże na zamówienie ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akurat nie znam tej marki ale jestem nieco w temacie noży bo ostatnio szukałam dla siebie nowych do kuchni. Szczególnie, ze moje stare noże już nie za bardzo nadawały się do użytku. Mogę polecić noże Masterchef, najlepiej cały komplet (sama najczęściej korzystam z wiekszego noża szefa kuchni jak rownież z noża do pomidorów). Aktualnie na noże jest dobra promocja w sklepach Netto, szczegóły na tej stronie
https://netto.pl/rabaty-za-naklejki

Można zbierać naklejki i dzięki temu kupić sobie komplet noży w cenie 75% niższej niż normalnie.
image

Pabiś custom knives, Pióro knives, Sadko- ci panowie robią cuda na zamowienie.
Stacjonarnie sklep Blaupunkt chyba tak się nazywa w galerii bałtyckiej na -1 albo strona internetowa hurtownia Szczepan (tam jest wszystko!)

Najlepsze noże z pewnością kupisz na tej stronie https://prestizowakuchnia.pl/japonskie-noze sam tam kupuję i jestem pod wrażeniem ich jakości
no tak, tak, racja, to moze jeszcze pod jakis paragraf podpasc... hahaha :P
Rozmawiam, bo spać nie mogę, a poza tym, znam kogoś, kto zbiera sobie właśnie różne fajne noże, więc tak jakoś mnie ten temat poniekąd "zaczepił", poza tym, z nieletnim???
hobby ? hmmm nei wiem sam. poprostu lubie :) no troche ich juz mam :) ale nie kupuje ich po to zeby lezaly. wszystkich uzywam. tymbardzije ze uwielbiam survival :) jak PANI tak chetnie chce rozmawiac to proponuję gadu-tutaj malo wygodnie szczerze powiedziawszy :)
A tak apropo, to kupujesz noże tylko po to, żeby sobie nimi porzucać, czy posiadasz jakąś ciekawą kolekcje???

ps. to jakieś hobby?
Przepraszam bardzo, kaca nigdy nie miewam, bo i też dużo nie pijam.
obyś tylko tymi nożami nikomu krzywdy nie zrobił !!!

;P

ps. cobym nie miała później wyrzutów sumienia, że szukałam noży dla jakiegoś przestępcy ala nindża, poszukiwanego listem gończym!

;)
no wlasnei zauwazylem :P kac pewnei zasnac nie daje... :P
A tak ogólnie chodzę dosyć często późno spać, więc czy mi smutno, czy nie smutno, to i tak często późno zasypiam

pozdrawiam
probowalem :P i nic ;( poczekam az wprowadza je w polsce, ewentualnei allegro. co u PAni ? :P
No to ja bym spróbowała się skontaktować, napisać maila i może dało by radę, żeby Ci wysłał ktoś.

Wiesz, wszystko zależy, od tego jak bardzo chcesz mieć te nożyki ;)

ps. jeśli bardzo, to próbuj, a nóż widelec Tobie ktoś wyśle, ja tam bym jakiego meilika trzasnęła mimo wszystko, nikt Ci ręki za to nie utnie!

ps. nie ma ten, kto nie próbuje ;P
sprzedaja wszedzie bo tak malo nei wygladam :P znalazles-pomylilem sie, chodzilo mi o CIebie :P widze ze znowu spac nei mozesz i dzisiaj tylko troche smutno bo raz "..." :P no te ktore wysłałAŚ są dobre tylko nei wysylaja do europy :P
czyli dalej nie znalazłeś tego co chcesz...

?

ps. pewnie dlatego, że taki mały jeszcze jesteś, ze nawet sprzedać Ci nie chcą!

;P
Znalazłeś??? czyli kto?

ps. czyli które to takie zaj...te?

;P

...
evanescence ? :P ooo :P
SHIPS TO USA AND CANADA ONLY. MUST BE 18.
no i jest problem... jedno i drugie hahaha :P
jak to znalazles ? :D z*******e ! :D zamawiam hah :D
w sensie, że czarne z taka widocznym przejsciem głownia/rączka ? tak, te co wyslales maja jak dla mnie za maly skok w wielkosci. i nie sa czarne :P i najlepiej-tak zeby byly oryginalne, master cutler, cold steel albo united cutlery robi podobno kunai.
dzieki za odpowiedzi :)
ale ten chyba ładniejszy;) :

http://pl.ioffer.com/i/naruto-manga-black-kunai-set-new-158624802
do góry