Widok
http://www.youtube.com/watch?v=G05QY40fd_Y - możesz zrobić sam.
Największy wybór noży w Trójmieście masz w military.pl i militaria.pl
Polecam ten pierwszy, robiłem tam zakupy - miła obsługa, dużo towaru, przystępne ceny.
Kunai nie jest nożem (po dowód odsyłam chociażby do wikipedii). Jeśli jakimś cudem znajdzie się w sklepie z nożami, to obok Albionu lub Excalibura:d
http://www.knives.pl - Na forum tej strony masz knifemakerów. Kunai na zamówienie zapewne nie zejdzie poniżej 150zł.
Wersję dla fanów Naruto możesz dostać za 15zł (nie będzie to wersja użytkowa).
Ostrza do rzucania dostaniesz w każdym sklepie z nożami, w cenie porównywalnej do kolekcjonerskich kunai.
Polecam ten pierwszy, robiłem tam zakupy - miła obsługa, dużo towaru, przystępne ceny.
Kunai nie jest nożem (po dowód odsyłam chociażby do wikipedii). Jeśli jakimś cudem znajdzie się w sklepie z nożami, to obok Albionu lub Excalibura:d
http://www.knives.pl - Na forum tej strony masz knifemakerów. Kunai na zamówienie zapewne nie zejdzie poniżej 150zł.
Wersję dla fanów Naruto możesz dostać za 15zł (nie będzie to wersja użytkowa).
Ostrza do rzucania dostaniesz w każdym sklepie z nożami, w cenie porównywalnej do kolekcjonerskich kunai.
nie jestem fanem Naruto, chodzi o to zeby to byla rzutka, bo podobno są dobre. Na knives jestem zarejestrowany, w military bede meic karte stalego klienta od tego roku a militaria, coz, tam raczej nie chadzam, ale z tego co sprawdzalem, nic nie ma. Wiem ze knifemakerzy moga zrobic ale wlasnie cena. 150, 200 a nawet wiecej. to juz wole zamowic za 50 dolców 3 kunai z Niezniszczalnych hehe :) no tak, kunai niby nozem nie jest, bo bylo narzedzem rolniczym, ale jest uzywane(no dobra, bylo) przez ninja jako rozbijak do scian, hak, noz awaryjny dowalki wręcz a takze czasami jako rzutka i poodbno dobrze sprawdza się w tej roli. Tymbardziej, ze kunaie które teraz mozna kupic sa robione juz jako noze (ostry czubek, obustronne ostrzenie). Szukam jakiegos sklepu mało znanego, bo w paragrafach chyba bylem wszystkich, military, tajgun tez. i nic. militaria przez neta sprawdzalem i to samo.
Co do ogólnych nozy do rzucania-mam z 7-8 roznych zestawow plus kilka pojedynczych rzutek i bardzo chcialem kupic wlasnie kunai. A co do filmikow z YT-dzieki, ale papierkowym w deskę raczej nei rzucę ;P
Co do ogólnych nozy do rzucania-mam z 7-8 roznych zestawow plus kilka pojedynczych rzutek i bardzo chcialem kupic wlasnie kunai. A co do filmikow z YT-dzieki, ale papierkowym w deskę raczej nei rzucę ;P
Ja się na nożach nie znam, więc nie wiem, gdzie co i jak... ale może w internecie, hmm...? poprostu najłatwiej by bylo znaleść taki jak chcesz, nie uważasz?
Poza tym, to chciałam tylko wiedzieć, czy do rzucania, czy może komuś w plecy, czy może poprostu zbierasz sobie grzecznie noże...;P
?
ps. poza tym i owym, spać nie mogę, więc i dlatego pytam ;)
...
Poza tym, to chciałam tylko wiedzieć, czy do rzucania, czy może komuś w plecy, czy może poprostu zbierasz sobie grzecznie noże...;P
?
ps. poza tym i owym, spać nie mogę, więc i dlatego pytam ;)
...
nic o co bys zapytał ;P
ps. z racji, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie ;)
ps.2 pewnie jak, nie odpowiedziałeś, to masz 55, 15-19 równiez nie masz, wynika to z Twoich wcześniejszych wypowiedzi, bo gdybyś miał to bys mi nie zarzucał, więc pozostaje kwestia, że masz może 60
;P
ps. albo bliżej setki, hihi
ps.4 to jak?
35 czy 45?
czy 60?
hmm?
ps. z racji, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie ;)
ps.2 pewnie jak, nie odpowiedziałeś, to masz 55, 15-19 równiez nie masz, wynika to z Twoich wcześniejszych wypowiedzi, bo gdybyś miał to bys mi nie zarzucał, więc pozostaje kwestia, że masz może 60
;P
ps. albo bliżej setki, hihi
ps.4 to jak?
35 czy 45?
czy 60?
hmm?