Widok

sklepy z wózkami itp. w Trójmieście - gdzie?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, chcę pojechać do sklepu z dużym wyborem wózków, żeby nimi "pojeździć" po sklepie, złożyć, obmacać na wszystkie strony i wstępnie zdecydować się na jakiś. znam tylko ten sklep na Przymorzu Mama i ja, czy znacie jakieś inne, gdzie mogłabym się wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
andzior.Zobacz w hurtowniach dziecięcych.Jedna znajduję się na Grabówku a druga przy hali i też jest mały sklep przy dworcu w gdyni oraz w Rewl-u i Tecso.Sprawdz na Allegro i wybierz sobie model wózka i sprawdz w sklepach czy ci odpowiada jak tak to zamów.

ślubowaliśmy 14 października 2006
image
image
- Na Jaśkowej Dolinie jest AKPOL
- We wreszczu koło Baru XL jest sklep z wózkami

image
image
Najlepszy jest ten sklep Mama i ja. Tam jest bardzo duży wybór i dużo miejsca, można sobie pojeździć do woli. I obsługa całkiem miła. W akpolu na Jaśkowej nie ma miejsca i obsługa taka sobie. Jest jeszcze taki sklep Bobo- wózki w Gdyni na ul.Kapitańskiej. To głownie sklep internetowy, ale można do nich zadzwonić, zapytać, czy mają dany model i sobie jechać obejrzeć. Pani jest bardzo kompetentna i miła.

image
no ale w akpolu to ciezko sie ruszyc tak mało miejsca miedzy tymi wózkami a zeby pojezdzic to chyba mozesz zapomniec, ja do polowy w ogóle dojsc nie mogłam - mimo, ze nie było ich tak duzo.

a ja wybiorę wózek z netu , pojade obejrzeć do sklepu czy mi pasuje a potem go zamóówię

dzięki dziewczyny:)) koleżanka bardzo poleca mi wózki roan, czy wiecie gdzie je można sobie obejrzeć?
jest sklep w gdyni glownej na przeciwko dworca nazywa sie pinokio maja dosc duzy wybor wozkow

image
W Mama i ja są na pewno, bo sama oglądałam.

image
W tym sklepie naprzeciwko dworca w gdyni gł. też są wózki roan i inne zresztą też. Z tym, że w sklepie jest bardzo ciasno, ale wózków full i miła obsługa. No i niedrogo.
dzięki:))