Widok

skleroterapia gdynia??

Śródmieście Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
chciałabym zamknąc naczynka na udach (zabiegi laserowe nie działają) gdzie mogę to zrobic i jaki jest szacowany koszt? któraś z was miała?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nic nie wie?
image
A skleroterapia mozna zamknac naczynka?
niby tak :)
image
ja kiedyś byłam na spotkaniu dot skleroterapii i koszt zależy od ilości ampułek wstrzykniętych w naczynka. U mnie (jeśli dobrze pamietam) były chyba tylko 2 (albo 3) a koszt około 1000zł. To było 3 lata temu. Odłożyłam to na "po slubie" (z racji widocznych siniaków po zabiegu) i teraz jakoś nie mogę się zebrać żeby wrócić do tematu.
a znasz jakiegoś dobrego lekarza?
image
szczerze powiedziawszy nie interesowałam się tematem od tych trzech lat ale wtedy bylam w małej klinice we Wrzeszczu niedaleko dworca. Z tego co wiem mieli zmieniać siedzibę i nawet nie interesowałam się gdzie znajdują się teraz, jak przypomnę sobie nazwisko lekarza to napiszę. Jeśli patrzysz na koszta to polecam też specjalistów w okolicach Kartuz. Moja dawna znajoma płaciła ok 200-300zł mniej niż zapronowali jej w trójmieście. I z efektów też była zadowolna.
no to serio lepiej podjechac :)
image
Powodzenia w poszukiwaniach! :)
Ja skleroterapie robilam u dr zajaca w gdansku.Mam tez kilka naczynek i mi powiedzial wtedy ze tylko laser.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
laser robiłam w krzywym domku w klinice dermatologi estetycznej- bez rezultatu a wcześniej takie nakłuwanie igłą z prądem zamykającą też bez rezultatu więc szkoda kasy na coś takiego lepiej od razu porządnie się za to zabrac tym bardziej,że mi się z tego siniaki robią ;/
image
Ciekawa jestem.Ja na pewno po porodzie bede robila sklero jeszcze raz,takze dokladnie go podpytam,ale to dopiero za rok.A i polecam dr zajaca:)
kurcze ja się już tak zbieram i zbieram i zebrac nie mogę ale chyba se zrobie w końcu prezent zanim mąż wymieni auto bo wtedy bede se biedowac hehe
image
Najpierw sie dowiedz czy one znow nie wyjda.Ja jak robilam sklero po pierwszym porodzie to bylo super,ale teraz w drugiej ciazy widze ze znow wychodza mi zyly,tylko ze w innych miejscach:(
bo to jest jak z depilacją laserową- zabijasz aktywne wychodzą aktywują się inne mieszki i tak samo z żyłami ale wiesz licze na to,że jak zrobie to nie będę już brała gorących kąpieli i może zaczne łykac rutinoscorbin na wzmocnienie żył ;)
image
Polecam z pełną świadomością dr.Borecką z Gdańska.Jestem jej pacjentką od 2 lat. Zamykałam żyły skleroterapią.Zamykałam naczynka falami radiowymi.Efekty SUPER!Żałuję tylko ze tak długo odwlekałam w czasie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jola,pełna odpłatność czy na NFZ?
mozesz cos wiecej napisac?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (4 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

do góry