Widok

skradziono rower spod centrum Manhattan

Rowery Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Witam, wczoraj wieczorem ok godz.19.30 spod kawiarni Starbucks w centrum Manhattan skradziono mi rower. Był to rower Kross trekkingowy, koloru szary mat, damski. Rower był nowy (miał rok) i NIE POSIADAŁ, żadnych rowerowych gadżetów w sensie: błotników, uchwytu na bidon, światełka itp. więc wyglądał na dopiero co kupiony ze sklepu. Na monitoringu widać dwóch chłopaków w wieku ok 15 lat, podejrzewam, że lokalna patologia bo ich sie mnóstwo kręci w okolicy centrum. Gdyby ktoś przez przypadek widział coś co pomogłoby mi odnaleźć złodzeji proszę o kontak na maila: kasiiik87@o2.pl, lub nr tel 502110749 zdjęcie:
http://www.nokaut.pl/rowery-trekkingowe/kross-evado-3-0-d-2012.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakos nie brzmi to jak przestroga, a zwykle "jak nie bylo u-locka to nie narzekaj, sama sobie jestes winna". To tak jakby na pogrzebie ktos zrobil przemowe na temat szkodliwosci zlej diety, szkodliwosci palenia czy czego tam.
Zarowno w jednym jak i w drugim przypadku ma to swoja logike ale... poza trescia warto wziac pod uwage takze forme.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
info o tym jak był zabezpieczony rower jest przestrogą dla innych, żeby inwestować w inne zapięcia - czyli pytanie bardzo zasadne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakby był, to chyba 15latek nie zwędziłby tego roweru?
Teraz takie pytania to musztarda po obiedzie, niestety gówniarze kradną, sama czytałam o takich jeżdżących deskorolką w której mają nożyce do przecinania linek.
Tną, wsiadają na rower, deskorolka pod pachę i tyle ich widziano.
Co za czasy, niedługo na dobre zabezpieczenia roweru będzie trzeba wydać jedną trzecią jego wartości....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jesli byl to pomozesz szukac?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
byl u-lock?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry