Widok

skręcenie nadgarstka

skręcenie nadgarstka.co robić, kiedy minie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wujek google i fora to nie lekarz medycyny. Jedz do szpitala na oddzial ratunkowy i niech Ci zrobia rtg. Wtedy bedziesz wiedziec co Ci jest. Moze to byc zwykle zwichniecie, a nawet zlamanie. Masz 8 malych kosci w nadgarstku, do tego lokciowa, promieniowa i 5 kosci srodrecza. Kazda z nich mogla ulec zmalaniu - nie bedziesz pewna dopoki nie zrobia Ci rtg. Do tego szereg wiezadel itp itd. A poki co mozesz sobie chlodzic bolace miejsce.
do lekarza, go go go :)
Nie minie, jak pisze zlaania idz do lekarza, jesli to zlamanie albo kosci sie przemiescily, to bedzie problem na dluzej, a potem trezba bedzie lamac/ nastawiac na nowo. I problem od poczatku + bonus bo torebki stawowe porozciagane bardziej to potem znacznie bardziej podatne na kolejne zwichniecia.

Lepiej nastawic od razu.

Inne tematy z forum Zdrowie

Tabletki na powiększanie członka (11 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

W jaki sposób poprawić erekcję? (14 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry