Widok
slimcea - proszę o opinie.
Zastanawiam się nad zakupem tabletek Slimcea, jedne opakowanie. Producent zaleca pełną kurację 3 miesięczna dla uzyskania pełnych efektów. Jednak mi zależy aby zrzucić tylko 4kg dlatego nie wiem czy brać jedno opakowanie czy pełna kuracje (tutaj się opłaca bo płaci się tylko za dwie sztuki a otrzymuje trzy). proszę o opinie osób które brały takie tabletki.
żadne tabletki same z siebie nie zrzucą za nas kilogramów. Potrzebna jest wytrwałość, systematyczność, dieta, regularne ćwiczenia. Zbilansowana dieta to podstawa. Do tego jeszcze ruch - basen, fitness, bieganie, siłownia, albo coś innego, co pomoże naszym mięśniom się rozwijać i tym samym spalać tłuszcz. Poza tym oczywiście możemy wspomagać się suplementami diety. warto także pamiętać, ze przy takim odchudzaniu nasza skóra również potrzebuje odpowiedniej i szczególnej pielęgnacji. Ja polecam ze swojej strony http://www.i-apteka.pl/product-pol-41052-SOL-KOSMETYCZNA-KINGA-250g-x-4-woreczki.html . Fajnie działa.
To nie tyle slimcea co twoja dieta. Po prostu trafiłaś na ściankę, czyli moment że przez jakiś czas się nie chudnie. Jak się przestrzega zasad zdrowego odchudzania to suplementy niepotrzebne http://odchudzamy.net.pl/podstawowe-zasady-diety-odchudzajacej/
Jeśli chodzi o mnie to nie wierze w te wszystkie cudowne tabletki na odchudzanie.Jestem zdania,ze najskuteczniejsze są naturalne sposby. Czyli
dieta
ćwiczenia
To czym warto jest się wspomóc jest błonnik. Moja trenerka doradziła mi błonnik Fibra Vitale. Naturalny środek, troche kosztuje ale dostajecie duża pakę, która wystarcza na naprawdę długo.
dieta
ćwiczenia
To czym warto jest się wspomóc jest błonnik. Moja trenerka doradziła mi błonnik Fibra Vitale. Naturalny środek, troche kosztuje ale dostajecie duża pakę, która wystarcza na naprawdę długo.
c*otka mi mówiła o tabletkach slimcea ale nie wierzyłam ze schudła, a jaki jest efekt tego ?
że teraz ona jest chuda a ja zamówiłam aby rozpocząc swoją kuracje. Nie raz warto uwieżyć że prosty suplement diety jest w stanie pomóc nam w odchudzaniu. Jak przejdę kurację ze slimcea dam znać czy na mnie również tak dobrze zadziałało. Poprzeczka wysoko ponieważ ciocia schudła aż 14kg.
że teraz ona jest chuda a ja zamówiłam aby rozpocząc swoją kuracje. Nie raz warto uwieżyć że prosty suplement diety jest w stanie pomóc nam w odchudzaniu. Jak przejdę kurację ze slimcea dam znać czy na mnie również tak dobrze zadziałało. Poprzeczka wysoko ponieważ ciocia schudła aż 14kg.
Nigdy w życiu nie brałam tabletek, bo nie wierzę w ich cudowne działanie. Stosuje zdrową dietę i to wystarcza. A dodatkowo piję tylko zioła FibraVitale, aby uregulować pracę jelit. Bardzo mi pomogły gdy miałam zaparcia. Są przede wszystkim naturalne, więc nie martwię o skład a w tabletkach nigdy nie wiadomo co jeszcze jest
Hej, też miałam spory problem z nadwagą... W sumie to próbowałam już wszystkiego, sporty, diety, zioła, suplementy i tak naprawdę mało co to dało. Kiedy już się pogodziłam, że nic z tym już nie zrobię to koleżanka poleciła mi Biphasic Slim. Zmniejsza uczucie głodu, przyspiesza metabolizm dając jednocześnie duży zastrzyk energii. Trochę obawiałam się tego wszystkiego ale zamówiłam przez internet od Dominiki (tel.732 845 431), która wszystko mi powiedziała co i jak. No i efekt jest teraz taki, że po zbędnych 13 kilogramach nie ma śladu. Szczerze polecam i powodzenia.
Myśle, że naprawdę nie ma co sobie zawracać głowy suplementami diety, większość z nich nawet nie ma prawa zadziałać. To same cukry i wypełniacze.
Z czystym sumieniem mogę polecić Anitę kom. 792 076 886, u niej znajdziesz to czego szukasz. Z mojej strony mogę polecić Adipex Long. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. Tłumi odczucie głodu a jednocześnie podkręca metabolizm. Waga bardzo szybko i ładnie spada. Efekty widać już po pierwszym tygodniu. Polecam
Z czystym sumieniem mogę polecić Anitę kom. 792 076 886, u niej znajdziesz to czego szukasz. Z mojej strony mogę polecić Adipex Long. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. Tłumi odczucie głodu a jednocześnie podkręca metabolizm. Waga bardzo szybko i ładnie spada. Efekty widać już po pierwszym tygodniu. Polecam