Widok
smaczne jedzenie
byłem gościem niedawno ,już nie pierwszy raz i muszę przyznać ,ze obsługa dużo lepsza i aż miło popatrzeć na sympatyczne uśmiechnięte buzie,jeśli chodzi o wystrój ,to nic dodać,warto wpaść ze znajomymi i nietylko, jest czysto ,wnętrza ciekawe w prostocie swojej piękne, niezoobowiązujące ,można tu wtąpić całkiem spontanicznie nawet na deser,obsługa miła i grzeczna dla każdego.
a teraz o kuchni==jadłem ostatnio polędwiczki w sosie prawdziwkowym ,poprostu smaczne i wreszcie normalne jedzenie,znajomi moi jedli ryby i byli zachwyceni zwłaszcza ,że oni znają się na rybach i jak sami mówil że żadko jada się dobrą i świeżą rybę ,ja natomiast byłem dodatkowo usatysfakcjonowany że ich tam zaprosiłem i trafiłem w samo sedno
ogólnie trzeba przyznać że menu dość , smaczne ,zdrowe .
potrawy często się zmieniają ,co niezawsze sie zdaża w innych restauracjach.
ceny ?hmm. ,może faktycznie trochę wysokie ,ale coś co zdrowe i świeże zawsze trochę droższe,chleb który pieką sami jest ekologiczny , każdy go dostaje , naprawde rewelacyjny .
polecam.
a teraz o kuchni==jadłem ostatnio polędwiczki w sosie prawdziwkowym ,poprostu smaczne i wreszcie normalne jedzenie,znajomi moi jedli ryby i byli zachwyceni zwłaszcza ,że oni znają się na rybach i jak sami mówil że żadko jada się dobrą i świeżą rybę ,ja natomiast byłem dodatkowo usatysfakcjonowany że ich tam zaprosiłem i trafiłem w samo sedno
ogólnie trzeba przyznać że menu dość , smaczne ,zdrowe .
potrawy często się zmieniają ,co niezawsze sie zdaża w innych restauracjach.
ceny ?hmm. ,może faktycznie trochę wysokie ,ale coś co zdrowe i świeże zawsze trochę droższe,chleb który pieką sami jest ekologiczny , każdy go dostaje , naprawde rewelacyjny .
polecam.
Moja ocena
Donna Marzia Cucina Toscana
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 4
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.0
* maksymalna ocena 6