Widok

smutno mi...

smutno mi samej... :( jest tu ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ehh..
no to na plaże na piwko!:)
z Tobą?
ja jestem :)
fajnie ze jestes Lena:) jestescie kochani..
Ja tez Jestem ;)
Isidis - dzięki! :) Dla Twojej otuchy mogę dodać że jestem w tym samym stanie co Ty..! Tak wiec nie jestes sama, jestesmy juz dwie..
nie wiem jak mam sie teraz zachowywac po tym wszystkim Rozmawiać z nim jakby nic sie nie stalo.. Nie potrafie A najgorsze , ze codziennie Go widuje.. Nie zycze tego nikomu ..
Lena przykro mi , ze tobie tez nie poszczęscilo sie.. Ja sobe tłumaczę, że wiem na czym stoję Wzielam sprawy w swoje rece, zamiast czekać na cud jak Śpiąca Królewna Inaczej bym pewnie jeszcze długo czekała bezs sensu..
bym skłamała, gdybym napisala ze nie mysle o nim juz Ciagle o nim mysle ..Non stop ...
Kochana nie ty pierwsza tak sie czujesz , jezeli cie to pocieszy. A co do tego ze jest on obecny w twoim zyciu to trudno ,musisz z tyum zyc a lepiej bedzie jak weźmiesz to na klatę. Podejdx do niego i powiedz...stary sory to było głupie zapomnijmy ,chyba mi odbiło...albo cos w tym stylu.Nie unikaj go tylko błagam. JESTES SUPER KOBIETA I TAK TRZYMAJ!
gdybym była super to by mna sie zainteresował :(
jestes super, wierz mi a on po prostu nie zasługuje na ciebie ,nie byłabys z nim szczesliwa, musisz poczekać na swoja połóweczke
Dawał mi wyrażne sygnały ze mu sie podobam .....albo po prostu ja jestem naiwna i głupia... Wierz mi ale tak sie czuje ..
Jezeli tak było to on jest pupek . Zapomnij o nim ,to dzieciak który bawi sie uczuciami innych , naprawde jest daleko za toba w rozwoju uczuc. Jak to mądrze czasem piszą ? Brak u niego wykształcenia uczuć wyższych. Szkoda dla niego tak sie zamartwiac,ni ma czym sie przejmowac
staram sie jak moge naprawde.. Ale kiedy widze Go , znow do mnie wszystko wraca ... Myslalam ze dam rade , nie widzialam Go pare dni i mi przejdzie .. Ale bez skutku... Ciagle o nim myślalałam...
Wiem musze zapomnieć ... To potrwa trochę czasu ... Przejdzie z czasem Musze wytrwac w tym :) Ale dziekuje Anno Ci za troskę i ze sie mna przejełas:)
Nie przejmuj się "isidis" .Najczęściej jest tak ,że Tobie on się podoba ,a Ty jemu nie i odwrotnie . Ciężko trafić na wzajemną aprobatę obojga partnerów. Ale kiedyś to nastąpi . W każdym bądź razie nie mierz nigdy za wysoko.
Najważniejsze ,że na forum jesteś kochana .
ty tez jestes kochana :)
tak ja Ciebie tez kocham isdis
hehe :)
nie smiej sie, to prawda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (176 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry