Widok
nie wiem jak mam sie teraz zachowywac po tym wszystkim Rozmawiać z nim jakby nic sie nie stalo.. Nie potrafie A najgorsze , ze codziennie Go widuje.. Nie zycze tego nikomu ..
Lena przykro mi , ze tobie tez nie poszczęscilo sie.. Ja sobe tłumaczę, że wiem na czym stoję Wzielam sprawy w swoje rece, zamiast czekać na cud jak Śpiąca Królewna Inaczej bym pewnie jeszcze długo czekała bezs sensu..
Lena przykro mi , ze tobie tez nie poszczęscilo sie.. Ja sobe tłumaczę, że wiem na czym stoję Wzielam sprawy w swoje rece, zamiast czekać na cud jak Śpiąca Królewna Inaczej bym pewnie jeszcze długo czekała bezs sensu..
Kochana nie ty pierwsza tak sie czujesz , jezeli cie to pocieszy. A co do tego ze jest on obecny w twoim zyciu to trudno ,musisz z tyum zyc a lepiej bedzie jak weźmiesz to na klatę. Podejdx do niego i powiedz...stary sory to było głupie zapomnijmy ,chyba mi odbiło...albo cos w tym stylu.Nie unikaj go tylko błagam. JESTES SUPER KOBIETA I TAK TRZYMAJ!
staram sie jak moge naprawde.. Ale kiedy widze Go , znow do mnie wszystko wraca ... Myslalam ze dam rade , nie widzialam Go pare dni i mi przejdzie .. Ale bez skutku... Ciagle o nim myślalałam...
Wiem musze zapomnieć ... To potrwa trochę czasu ... Przejdzie z czasem Musze wytrwac w tym :) Ale dziekuje Anno Ci za troskę i ze sie mna przejełas:)
Wiem musze zapomnieć ... To potrwa trochę czasu ... Przejdzie z czasem Musze wytrwac w tym :) Ale dziekuje Anno Ci za troskę i ze sie mna przejełas:)