Widok

smutno mi...

smutno mi samej... :( jest tu ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby tak, ale i tak miarą szczęścia są procenty:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
To sorry, najlepsza w takim przypadku jest biedronka. Procenty po taniości :P
Mogę się domyślić jak oni robią procenty z tych biedronek, ale kilo schabu, w jednym kawałku!? Sfinks i piramidy przy tym to małe piwo;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Aaaa no widzisz, kolejna z zagadek cywilizacyjnych ;)
Może Däniken o tym napisze kolejną książkę? Kto wie? ;)
Więc podejrzewasz że to sprawka starożytnych astronautów? Hmm...
@Anty..
Stary, to w takim razie ja jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :) Teraz i zawsze i na wieki wieków :)))
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Ale to nie z powodu %-ów?
tak mi sie wydaje ..
Isidis: dokopywanie sobie samej w stanie takiego doła nie pomaga. Ja próbuję sobie wybaczyć..sobie...nie jemu. Nadmierne zaufanie, stawianie na pierwszym miejscu jego a nie siebie. Głupio to wygląda..wiem. Niestety. No więc muszę to przełknąć. To się kiedyś musi skończyć.. Tylko do diabła, kiedy?
czy to post Isdis?
@amaranth - i z powodów życiowych i z kłopotów życiowych + %, każdy ma zakręty, ja też ... Po raz kolejny mogę zaproponować pogaduchy i powymieniamy się kłopotami :) albo pogadamy dla pocieszenia o sprawach zupełnie innych.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Ja tam jestem szczęśliwy i bez %;)
To całkiem proste. W życiu bycie szczęśliwym to jedna z najprostszych rzeczy. Związki niestety są po drugiej stronie tej skali:P
No niestety. I tu przyznaję Ci 100% ! racji
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Isidis, jak się czujesz? Poprawiło Ci się choć trochę?
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
@Anty
Ogólnie również jestem szczęśliwy i bez % ale akurat pisząc tamto byłem z % we krwi :). Co do końca skali - uhummm. I bynajmniej nie tylko związki damsko-męskie a cała masa związków z codzienności.
to post ISIDIS ! nie isdis
też mi baaaardzo smutno. Chętnie z kimś pogadam
Mi też jest smutno :( siedzę i płaczę przy moim misiu. Dobrze że chociaż jego mam.
jesienna depresja ogarnia. Niedługo wszyscy będą płakać :)
Chyba tak. Kiedyś trzeba się wypłakać :(

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

Poznam koleżankę w Gdyni (3 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, mam 26 lat mam dwójkę dzieci*koty* Chętnie poznam kogoś z kim będę mogła pójść...

do góry