Widok

smutno mi...

smutno mi samej... :( jest tu ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana nie ty pierwsza tak sie czujesz , jezeli cie to pocieszy. A co do tego ze jest on obecny w twoim zyciu to trudno ,musisz z tyum zyc a lepiej bedzie jak weźmiesz to na klatę. Podejdx do niego i powiedz...stary sory to było głupie zapomnijmy ,chyba mi odbiło...albo cos w tym stylu.Nie unikaj go tylko błagam. JESTES SUPER KOBIETA I TAK TRZYMAJ!
bym skłamała, gdybym napisala ze nie mysle o nim juz Ciagle o nim mysle ..Non stop ...
nie wiem jak mam sie teraz zachowywac po tym wszystkim Rozmawiać z nim jakby nic sie nie stalo.. Nie potrafie A najgorsze , ze codziennie Go widuje.. Nie zycze tego nikomu ..
Lena przykro mi , ze tobie tez nie poszczęscilo sie.. Ja sobe tłumaczę, że wiem na czym stoję Wzielam sprawy w swoje rece, zamiast czekać na cud jak Śpiąca Królewna Inaczej bym pewnie jeszcze długo czekała bezs sensu..
Isidis - dzięki! :) Dla Twojej otuchy mogę dodać że jestem w tym samym stanie co Ty..! Tak wiec nie jestes sama, jestesmy juz dwie..
Ja tez Jestem ;)
fajnie ze jestes Lena:) jestescie kochani..
ja jestem :)
z Tobą?
no to na plaże na piwko!:)
ehh..
Rozbawiłaś mnie tym wybiórczym patrzeniem przez facetów na kobiety. A co? Lepiej brać każdą jak popadnie? Raczej nie z męskiego punktu widzenia choć i tacy by się znaleźli ...
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
nie kazdy facet jest taki sam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
raczej przed nim , teraz pewnie sie nabija sie ze mnie
sama przed sobą czy przed tym kimś?
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
ah zeby to było takie proste.... ah ci faceci..
ja też nie jestem ale chciałam Cie pocieszyć, bo widzisz faceci są beznadziejni, i wybiurczo patrzą na kobiety. I zrób to dla mnie, nie przejmój sie tym facetem
hmm dzieki za pomoc ale to i tak nie pomoze Zbłaznilam sie tylko ...
No się wie ale jakbyś napisała co i jak to wtedy moglibyśmy coś doradzić. Przecież jesteś anonimowa więc nikt Cię nie pozna. Dawaj śmiało treść Twojego problemu :)
ja jak sie zakocham to na zaboj ... nie jestem osoba kochliwą
ja już tyle razy sie zakochałam, a potem to przeradzało sie w cos dziwnego jakby złosć, no i teraz mam znieczulice totalną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (66 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Samotna (4 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Trans osoby z Trójmiasta (176 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry