Widok
osobiste wrażenia
chciałam uczęszczać na zajęcia do Pani Renaty. szkołę mam pod nosem jednak postanowiłam uczęszczać gdzie indziej na zajęcia, nadrabiając pieszych wędrówek i czasu. Czemu? po pierwsze nie czułam sie mile widziana. Pani Renata jest pewnie dobrym nauczycielem i człowiekiem, ale wrażenie robi oschłej i mocno zdystansowanej osoby, co nie zachęca. Podczas pierwszej rozmowy krotko wypytała tylko jak często chce chodzić i jaki karnet kupić, co zupełnie zablokowało mnie bo najpierw chciałam spróbować, popytać jak wyglądają zajęcia etc. a tu od razu o karnecie. Myślec, ze trochę "na ilosć" sie patrzy w tej szkole a nie na jakość obsługi ( bo o nauczaniu nie piszę, to inna sprawa). czegoś innego chyba oczekuję od nauczyciela Jogi, przynajmniej tego żeby nie odstraszał jeśli już nie umie przyciągać.
Moja ocena
Akademia Yogi Renaty Koba
kategoria: Joga
oferta: 5
poziom nauczania: 5
wygląd i czystość: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
Przykro to czytać. Akurat "ilość" u pani Renaty to nie skala mierzenia pod kątem ilości osób, a bardziej pod kątem niesienia pomocy. Mi jest niezmiernie przykro to czytać :-( Pani, która to pisze, najwyraźniej jest poblokowana wewnętrznie, a chodząc na zajęcia pozbyłaby się tej blokady, sama pomogę za darmo!
Ja doznałam pomocy od Renaty, dlatego kwestionuję ten wpis!
Anna Suska
Ja doznałam pomocy od Renaty, dlatego kwestionuję ten wpis!
Anna Suska