Widok

sobotnie tance w gdyni

Kiedys pracowalem w jednym z gdynskich lokali. Teraz po kilku latach wrocilem na stare smieci by choc przez chwile znow poczuc klimat tamtych czasow. Uwielbiam tanczyc. Kiedys robilem to zawodowo. Moze sa jakies chetne dziewczyny na wspolne wariacje na parkiecie lub chetne ekipy na wspolna impreze? Jesli tak to piszcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chetnych nie brakuje

gdzie potancujemy ?
wprawdzie nie w sobotę ale w piątek - to był pokład...
Zgadza sie i napewno pozostanie to dla mnie niezapomniany piatek. Dzieki Tobie m. Jeszcze raz dziekuje i prosze, blagam o wiecej. ;-)
Muszę przemyslec :), nie odpisal pacjentów na ska to skąd te błagam o więcej? :p
Umawiamy się przecież na ten moment jeśli ktoś nie zdryfuje to masz wstepnie towarzystwo 3 pań zapewnione ;) znaczy ja na pewno
ZAPRASZAMY DO POLUBIENIA PROFILU NA FACEBOOKU, ZNAJDZIECIE TAM KONKURSY, INFORMACJĘ O KLUBACH, PUBACH, NADCHODZĄCYCH WYDARZENIACH I IMPREZACH GODNYCH UWAGI https://www.facebook.com/pages/Tr%C3%B3jmiejskie-Imprezy/337174856313517
M przepraszam , ze nie odpisalem. Objecuje, ze sie poprawie. ;-). Jeszcze nie bedzie mogla sie ode mnie opedzic;-) Napewno nie zrezygnuje z kolejnej imprezy z Toba. :-*
do góry