Widok
socrealistyczna przychodnia z niewykwalifikowanym personelem;(
Jakosc obslugi klienta na poziomie 0-recepcjonistka nie doinformowana na wszystko reagowala dziwnym smiechem,na wizyte czekalam 2 krotnie-byla odwolywana,warunki w gabinecie srednie-niezbyt czysto i byl niemily zapach ze sprzetu a dokladnie spluwaczki...mloda stazystka zakladala mi wypelnienie ponad godzine,jak nigdy dotad bylam zmeczona wizyta u dentysty...asystentka nie byla zainteresowana pomoca dla doktorki...koszmar!jak wrocilam do gabinetu z robienia zdjecia rtg,pani dr jadla kanapke...z tego co wiem sanepid tego zabrania.zaplacilam dosc slono za usluge relatywnie do standardu obslugi.nie polecam !!!!
ps.lekarka od razu namawia ,a wrecz "wciska" najdrozsze zabiegi z cennika ,sprawdzilam w innym gabinecie -tak jak myslalam ja ich nie potrzebowalam,..
ps.lekarka od razu namawia ,a wrecz "wciska" najdrozsze zabiegi z cennika ,sprawdzilam w innym gabinecie -tak jak myslalam ja ich nie potrzebowalam,..
Moja ocena
Dentical
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 2
jakość usług: 2
wyposażenie: 1
czas oczekiwania: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
jestem stałym pacjentem w denticalu, moja wizyta nigdy nie była odwołana, pani doktor, asystentka oraz pani w rejestracji bardzo miłe, starają się pomóc jak tylko potrafią. ceny podobne jak w innych gabinetach a jeśli ktoś nie chce płacić może leczyć sie w ramach NFZ. w gabinecie czysto., gorąco polecam:)